Zoekt u een goede scrum training?

Ons bedrijf is altijd op zoek naar mogelijkheden om zichzelf te verbeteren en vandaar dat wij ieder jaar een training volgen bij een bedrijf waarvan wij denken dat wij daar heel veel van kunnen leren. Dat heeft ons de afgelopen jaren al heel veel interessante kennis opgeleverd, maar nog nooit hebben wij zoveel geleerd als dit jaar van de scrum training die wij gingen volgen. Wij hadden al vaak over een scrum training gehoord, maar wij hadden nog niet voldoende processen binnen ons bedrijf om ook echt baat te hebben van de scrum training. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om te groeien in de afgelopen jaren en uiteindelijk hebben wij deze groei heel goed weten te verwezenlijken. Omdat wij graag goede zaken wilden doen, hebben wij dus besloten om een scrum training te gaan volgen. Wij hebben gekeken waar wij een goede scrum training konden gaan volgen en toen kwamen wij al heel snel bij de mensen van QCPP.nl uit. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om een goede scrum training samen te stellen en ik kan dan ook zeggen dat het zeer de moeite waard is om hier een scrum training te gaan volgen. Ik heb de training namelijk ondergaan met al mijn collega’s en wij hebben hier echt heel erg veel van geleerd. Wij zijn daarom heel blij dat wij deze scrum training hebben gevolgd omdat je hier namelijk heel erg veel aan kunt hebben. Wij vonden het vooral heel fijn dat wij iedere keer iets leerden wat wij meteen in de praktijk konden toepassen. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar een cursus die uw bedrijf heel veel goeds kan brengen, dan kan ik u de scrum training van harte aanbevelen. U zult merken dat u hier heel veel nuttige kennis kunt opdoen die u de rest van uw leven goed kunt gebruiken. 

Deze scrum training heeft ons veel goeds gebracht

Wij hebben ons met een groepje mensen opgegeven voor de scrum training en wij zijn heel blij dat wij dat gedaan hebben. Wij hebben namelijk een schat aan waardevolle kennis en inzichten opgedaan en wij zouden iedereen daarom kunnen aanraden om ook een keer te kijken of een scrum training iets voor u is. Als bedrijf merken wij dat wij na het volgen van de scrum training heel veel beter processen kunnen coƶrdineren en aansturen. Dat was precies waarom wij graag een scrum training wilden gaan volgen omdat wij al snel in de gaten hadden dat wij hier veel baat bij konden hebben. 

Wij geven deze cursus een 10!

Wij hebben heel veel nuttige kennis opgedaan tijdens deze cursus en wij zouden haar dan ook aan iedereen die bij een bedrijf werkt, aanraden en wel omdat:

  • U hier heel veel nuttige kennis kunt opdoen 
  • U hier door professionals wordt opgeleid 
  • U voor weinig geld heel veel nuttige inzichten krijgt aangereikt

Wij zijn heel blij dat wij hier in de leer zijn gegaan en wij zouden daarom volgend jaar graag weer een training bij dit bedrijf willen volgen. Kijk voor meer informatie even op QCPP.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn