LED bouwlampen kopen?

Welke LED bouwlampen heeft u nodig? Een simpele vraag met een lastig antwoord, Pret Met LED helpt je verder. Veelal hangt het erg af van de situatie en wat je wenst te verlichten. Naast verschillende wattages heb je ook nog verschillende lichtkleuren. Daarnaast heb je de keuze tussen LED bouwlampen (ook regelmatig schijnwerper of breedstraler genoemd) met of zonder sensor. Deze sensoren kun je instellen op detectie bereik (bewegingsmelder) en tevens zit er een schemersensor in. Maar wat is een goede bouwlamp voor welke situatie?

De juiste LED bouwlampen kopen

Er zijn drie standaard kleuren voor LED verlichting, om het wat technisch te maken 3000 Kelvin (warm wit), 4000 Kelvin (Natuurlijk wit) en 6000 Kelvin (daglicht) hieronder geven we kort aan welke lichtkleur in welke situatie het meest toegepast wordt. Uiteraard hangt dit wel af van persoonlijke voorkeuren:

LED bouwlampen met deze kleur worden vaak toegepast in en rond woningen. Het is een vrij zachte kleur en prettig om te zien. Tevens wordt deze lichtkleur bouwlamp toegepast bij bedrijfspanden waar de lampen lang aan staan, bijvoorbeeld op de gevel, al hangt dit af van de uitstraling die een pand moet hebben.

Wil je de lamp gebruiken als werklicht? Dan is dit een veel toegepaste lichtkleur. Natuurlijk wit is ook de populairste lichtkleur voor LED TL buizen. Tevens wordt deze kleur regelmatig gebruikt om displays of reclame borden te verlichten, ook wordt het met regelmaat toegepast aan de buitenkant van bedrijfspanden.

Wil je dat ongewenste gasten schrikken als het licht aanspringt? Dan is een LED bouwlamp met een daglicht kleur ideaal. Deze kleur wordt als vrij hard ervaren. Ook is dit een ideale lichtkleur om bijvoorbeeld een terrein te verlichten waar veel verkeersbewegingen zijn. Wil je een signing bedrijf of autospuiterij verlichten? Dan is een 6000K lichtkleur ook van harte aan te bevelen.

Pret met LED

In het assortiment hebben ze diverse LED bouwlampen die geschikt zijn als werklicht. Zo hebben ze modellen die op accu werken, of een draagbare bouwlamp met een euro stekker er aan. Het is aan te raden een LED bouwlamp te nemen met een lichtkleur van 4000K of hoger.

De meeste mensen rekenen nog met de wattages van halogeen bouwlampen, voor LED ligt het verbruik vele malen lager. Om het makkelijker te maken hebben ze bij ieder product op hun website een vergelijk gemaakt. Deze vind je links boven de product afbeelding. Reken op een energie besparing van rond de 80%, dus dat merk je meteen op uw energierekening. Voor de meeste particulieren is een wattage tussen de 10 Watt en 30 Watt al ruim voldoende. Vragen over de LED bouwlampen? Neem dan contact met ze op voor advies op maat.

Ze laten zien dat scherp geprijsd en uitstekende kwaliteit prima samen kunnen gaan. Zowel particulieren als zakelijke klanten krijgen 2 jaar garantie op al onze breedstralers/bouwlampen. Uiteraard beschikken al hun producten over alle benodigde certificeringen, en verkopen ze alleen A-merk LED producten. Tevens zijn alle bouwlampen zonder sensor geclassificeerd als IP65 of hoger en alle breedstralers met sensor als IP44. Het is altijd mogelijk om de LED bouwlampen te bekijken en ervaren in de showroom.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn