Vrijgezellenuitje Amsterdam organiseren?

Op zoek naar een leuk vrijgezellenuitje in Amsterdam? Bij amsterdamtour vind je een verscheiden aanbod aan aan leuke en originele uitjes. Maak van het vrijgezellenuitje een groot succes. Of jullie nou houden van een actief uitje, meer hebben met een quiz of gewoon lekker met een thema wat willen drinken. Bij amsterdamtour kan het allemaal.

Uitgelicht: vrijgezellenuitje Amsterdam

Om een beter beeld te krijgen van de activiteiten die je kunt doen in Amsterdam, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet:

  • The Hangover stadsspel
  • Borrelboot, Wallen en diner
  • Ranking the stars diner
  • Moord in het pand

Elk vrijgezellenuitje is in Amsterdam en zorgt gegarandeerd voor een hilarische dag.

The Hangover stadsspel

De meeste mensen kennen de film The Hangover wel. Bij The Hangover stadsspel beleef je met vrienden of vriendinnen je eigen hangover. Wanneer je met hoofdpijn wakker wordt na een heftige avond besef je dat een vriend niet is thuisgekomen. Er ligt een onbekende baby in bed en iemand van jullie vrienden is de kleren kwijt. Een heftige avond met grote gevolgen…

Het doel van deze teambuildingsactiviteit is om een reconstructie te maken van, de uit de hand gelopen avond, en zo jullie vriend terug te vinden. Op zoek naar je vriend gaan jullie de verschillende locaties af, waar jullie gisteravond nog zo’n leuke party hebben gehad. Onderweg kom je ludieke opdrachten tegen en moeten jullie foto’s maken. Met dit spel weet je zeker dat je een erg geslaagd vrijgezellenuitje in Amsterdam hebt.

Borrelboot, Wallen en diner

Wil je een lekker rustig dagje onder het genot van eten en drinken? Dan is de Borrelboot, Wallen en diner zeer geschikt. Een super leuk vrijgezellenuitje in Amsterdam. Jullie beginnen op de borrelboot waarbij jullie anderhalf uur, langs de mooiste plekjes van Amsterdam varen. De drankjes en hapjes staan koud, oftewel super gezellig!

Na de rondvaart gaan jullie aan wal om de Wallen te gaan bezoeken. Onder leiding van een gids gaan jullie langs de leukste plekjes op de Wallen. De tour duurt twee uur, inclusief pauze met een drankje.

Zijn jullie helemaal uitgewandeld dan kun je lekker aanschuiven voor een drie gangen diner in een gezellig oud stadscaf├ę. De activiteiten bij dit uitje zijn ook los te boeken of in combinatie met andere activiteiten.

Ranking thestars diner

Op zoek naar een origineel vrijgezellenuitje in Amsterdam? Dan is het ranking the stars diner echt wat voor jou en je vrienden. Met deze gezellige en leuke quiz wordt het sowieso lachen gieren en brullen. Jullie beginnen met een drie gangen diner daarna zullen jullie beginnen aan het spel. De avond wordt geleidt door een ervaring quizmaster. Het spel gaat net zoals op tv. Dit spel is leuk als je van een quiz en lachen houdt. Leer elkaar beter kennen!

Moord in het pand

Gezellig aan het lunchen? Dat dachten wij van niet. Tijdens de lunch worden jullie gestoord door de politie. Er is een moord gepleegd en diegene ligt ook nog in het pand. Verschillende personen uit de groep worden eruit gepikt als verdachte en worden apart genomen. Deze personen worden omgetoverd tot verschillende personages. De rest van de groep kruipen in de huid van Baantjer, Derrick of Peter R. de Vries. Zij formeren verschillende teams die deze moord moeten gaan oplossen. Wie ontrafelt als eerste het mysterie? Dit vrijgezellenuitje in Amsterdam is inclusief professionele begeleiding en een uitgebreide lunch of high tea. 

Vrijgezellenuitje Amsterdam boeken?

Een leuk vrijgezellenuitje in Amsterdam gevonden? Aarzel dan niet en boek snel! Wij helpen graag bij het organiseren van een super leuke dag. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen activiteiten en rustmomenten. Dit kan al erg makkelijk met bijvoorbeeld een diner of een lekker drankje. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn