Wil je kunst in opdracht laten maken?

Ben je op zoek naar een goede kunstenaar die kunst in opdracht kan maken? Dan heb ik nog een goede tip voor je. Er zijn natuurlijk onnoemelijk veel kunstenaars actief. Maar zij zijn allemaal zo verschillend, dat het belangrijk is om even goed onderzoek te doen voor je een kunstenaar daadwerkelijk inschakelt. Er zijn heel veel bedrijven of gemeentes bijvoorbeeld die houden van kunst in openbare ruimtes. En dat is ook niet zo gek. Het kan heel bepalend zijn voor de sfeer. Een lege of grote ruimte krijgt een hele andere uitstraling als hier ineens een mooi kunstwerk te zien is. Dat is voor je gasten, klanten en bezoekers zeker iets moois dat je ze kunt bieden. Als zij ergens in een ruimte moeten wachten, kan mooie kunst dit een stuk aangenamer maken. Door een bepaalde sfeer te creëren en de mensen iets moois te geven om naar te kijken. Dus kijk eens naar kunstenaars die werken met kunst in opdracht. Dan kun je zelf aangeven waar je naar op zoek bent. Wat vind je mooi? En wat past in de ruimte? Dan krijg je pas echt iets unieks waar je nog veel plezier van kunt hebben.

Ga voor de mooiste kunst in opdracht naar deze site

Het is helemaal niet onhaalbaar om kunst in opdracht te laten maken. Sommigen denken dat dit alleen is weggelegd voor hele grote en rijke bedrijven bijvoorbeeld. maar dat hoeft helemaal het geval niet te zijn. Je moet alleen even goed kijken naar welke kunstenaar je aanspreekt en vervolgens kun je contact opnemen met de betreffende kunstenaar. Dat heb ik ook gedaan toen ik op zoek was naar een goede partij voor kunst in opdracht. Ik heb een eigen bedrijf en ik vond onze aankomsthal zo kil en sfeerloos. Toen leek het me een goed idee om deze op te knappen, maar dan wel op een originele manier. Toen een collega met het idee van kunst in opdracht kwam, was ik meteen enthousiast. De ruimte is niet groot, maar op de muur was genoeg ruimte voor mooie kunst. We zijn toen op zoek gegaan naar een goede kunstenaar wiens werk ik te gek zou vinden. En zo kwam ik terecht op de site kunstenaar-rotterdam. En ik was gelijk helemaal enthousiast. Want Albert Kramer maakt de mooiste dingen en kunst in opdracht behoort bij hem gewoon tot de mogelijkheden.

Een bijzonder kunstwerk voor jou

Ben je op zoek naar mooie kunst in opdracht die een te gekke kunstenaar voor jou kan realiseren? Dan zou ik zeker eens naar de site van Albert Kramer gaan. Hij is zo professioneel en getalenteerd, als je van kunst houdt is het een genot om met hem te werken. Hij kan van alles voor je maken:

  • Beelden
  • Muurschildering
  • Werken met schuim

Wij besloten om voor de muurschildering te kiezen en ik ben nog elke dag blij dat ik daarvoor heb gekozen. Ik heb contact opgenomen en het klikte gelijk. Hij begreep wat ik wilde en voelde als geen ander aan wat de ruimte nodig had. Het is ongelooflijk wat zijn muurschildering voor een verschil maakt. Het is een totaal andere ruimte geworden, dat is zo geweldig om te zien. Ik krijg er dan ook vaak complimenten over. Het leuke is ook dat in de hal mensen met elkaar in gesprek raken door dit kunstwerk. Dat was mijn bedoeling, dus daar ben ik Albert Kramer eeuwig dankbaar voor. Het is leuk dat hij zo divers is, zo kan hij voor iedereen iets unieks maken. Dus neem contact op en wellicht heb jij binnenkort ook een bijzonder kunstwerk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn