Wat is CRM? 

CRM is een afkorting voor Customer Relationship Management. Met deze strategie kun je alle relaties beheren die jouw bedrijf of onderneming met klanten heeft. De meeste bedrijven maken gebruik van speciale CRM-software waarmee ze dus al deze klantrelaties kunnen beheren. Met deze software kun je gemakkelijk klantgegevens verzamelen en op een centrale plek bewaren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker en efficiënter je sales opvolgen. Dergelijke software is dus onmisbaar voor elk bedrijf dat een product verkoopt of een dienst verleent aan meerdere klanten. 

CRM-software van Teamleader 

Wanneer je dus een eigen bedrijf hebt en veel verschillende klanten hebt, dan doe je er verstandig aan om gebruik te maken van goede CRM-software. Met zulke software kun je niet alleen al je klantgegevens op een centrale plek bewaren en beheren, maar je kunt er nog veel meer mee. Zo kun je bijvoorbeeld je sales in de gaten houden. Je kunt je klanten volgens in het verkoopproces, waardoor je meer inzicht krijgt in je verkoopprestaties. Daarnaast krijg je in het algemeen ook meer informatie over je klanten. Zo kun je bijvoorbeeld zien wie je klanten zijn, waar ze vandaan komen en waar ze de meeste behoefte aan hebben. Tevens vertelt het je ook meer over je personeel. Je kunt je CRM bijvoorbeeld combineren met je projectmanagementsoftware of je urenregistratiesoftware om te zien wie van je personeel het beste presteert. Tot slot kun je je CRM-software ook gebruiken als inbox voor je klantenservice. Zo heb je alle informatie over de interacties van je klanten met je klantenservice allemaal bij elkaar. Je kunt precies zien welke klant met welke vraag contact op heeft genomen. Je kunt zien wanneer dat contact is geweest en met welke medewerker. Zo heb je te allen tijde een volledig overzicht van alle communicatie met de klant en weet je precies welke vragen en klachten je klanten hebben over je producten of dienstverlening. Er zitten dus veel voordelen aan het gebruik van speciale CRM-software. Het kan je onder andere helpen: 

  • Informatie te verzamelen, beheren en delen 
  • Je klantenservice te verbeteren 
  • Dagelijkse taken te automatiseren 
  • Interne communicatie en samenwerking te verbeteren 
  • Je inzichten en rapportering te verbeteren 

Er zijn dus genoeg redenen om te gaan werken met een dergelijke software. Wanneer je op zoek bent naar speciale CRM-software, kies dan voor de software van Teamleader. Er zijn verschillende bedrijven die speciale CRM-software aanbieden. Elke leverancier biedt dan ook een ander softwarepakket aan. Het softwarepakket van Teamleader is een pakket dat compleet is en alle essentiële applicaties bevat die voor een bedrijf onmisbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een agenda, factuurprogramma, sales proces, support tickets en projectmanagement. Al deze applicaties zijn geïntegreerd in het softwarepakket en werken dus ook naadloos met elkaar samen. Het softwarepakket van Teamleader bevat daarnaast geen onnodige applicaties waar je dus onnodig extra voor betaalt. De software van Teamleader bevat niet meer dan nodig is, wat het betaalbaar en overzichtelijk houdt. 

Probeer de software van Teamleader nu gratis uit 

Wanneer jij ook je eigen bedrijf hebt en behoefte hebt aan goede CRM-software, kies dan voor de softwarepakketten van Teamleader. Dergelijke software kan je bedrijf ontzettend helpen om efficiënter te werk te gaan en bovendien een beter inzicht te krijgen in je klantrelaties. De software van Teamleader is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik en bevat enkel de applicaties die je ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Kijk voor meer informatie op https://www.teamleader.nl/crm of neem contact op. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat deze software voor jouw bedrijf kan betekenen? Je kunt de software van Teamleader nu veertien dagen lang gratis uitproberen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn