Waar kun je je klein vaarbewijs 1 en 2 halen?

Varen is echt een super leuke hobby die voor heel wat uren plezier kan zorgen, zeker als je in Nederland woont. We hebben nu eenmaal super veel water en waar je ook woont, er is altijd wel ergens een rivier of meer te vinden waar je kunt varen. Maar dan heb je natuurlijk wel een (eigen) boot en ten minste één persoon met een klein vaarbewijs 1 en 2 nodig, bijvoorbeeld via watersportcursussen. Je mag namelijk als particulier niet zomaar overal rondvaren, daar heb je echt wat kennis voor nodig van de wateren en bovendien de regels die gelden op het water. Tijdens een cursus voor het klein vaarbewijs 1 en 2 leer je precies wat deze regels zijn, en hoe je ervoor kunt zorgen dat je je er met je boot aan houdt. Daarnaast leer je uiteraard op een veilige en verantwoorde manier varen, iets wat echt een stuk gemakkelijker lijkt dan het is! Ga dus niet zomaar zelf oefenen met de aanname dat je het wel kunt leren, het klein vaarbewijs 1 en 2 is namelijk niet voor niets in het leven geroepen. je zult het dus wel nodig hebben als je wilt gaan varen met je eigen boot, denk je niet?

Online cursus klein vaarbewijs 1 en 2

Als je graag een cursus wilt volgen om je klein vaarbewijs 1 en 2 te halen, maar je voelt er eigenlijk weinig voor om dat op een specifieke cursuslocatie te doen, dan kun je via de website van watersportcursussen.nl een online cursus vinden. Daar kun je namelijk op drie manieren deze beide vaarbewijzen behalen:

  • Een online cursus voor je Vaarbewijs 1
  • Een online cursus voor je Vaarbewijs 2 
  • Een online cursus Vaarbewijs 1 & 2 samen.

De laatste optie is uiteraard voordeliger, dus als je sowieso al van plan bent om beide vaarbewijzen te halen kun je het beste kiezen voor deze optie. Je betaalt dan minder dan wanneer je beide vaarbewijzen los zou behalen, en elke euro is er één, nietwaar? De cursussen van watersportcursussen.nl zijn trouwens van hele goede kwaliteit. Niet voor niets bieden ze een 100% slaaggarantie. Dat wil zeggen dat het lesmateriaal zodanig volledig en bovendien helder is dat iedereen zich de informatie eigen kan maken en kan slagen voor zijn klein vaarbewijs 1 en 2.

Gratis cursusboek bij training Vaarbewijs

Als je bij watersportcursussen.nl jouw training voor het klein vaarbewijs 1 en 2 aanschaft, krijgt je daar van hen een gratis cursusboek bij. Dit is super handig voor als je na een poosje enkel regels niet meer precies weet en je deze opnieuw wilt opzoeken. In het cursusboek staat alles wat je geleerd hebt duidelijk beschreven en je kunt het dus in de kast zetten en als naslagwerk gebruiken als je opnieuw vragen hebt met betrekking tot de regels en jouw klein vaarbewijs 1 en 2. Want ook als je deze vaarbewijzen al hebt is het belangrijk je te blijven verdiepen in de regels en wetgeving. Je wilt immers geen gevaar op het water zijn en te alle tijden op de hoogte zijn van wat wel en niet mag. Het gratis cursusboek bij jouw vaarbewijs training helpt je daarbij. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn