Waar kun je Spaanse rode wijn online bestellen?

Samen met een aantal vrienden zijn we een paar jaar geleden gestart met een kookclub. Toevallig kwam op een verjaardag ter sprake dat we allemaal heel erg van koken houden en dus opperde een vriendin dat het leuk zou zijn om één keer in de maand samen te komen en om de beurt voor elkaar een luxe maaltijd te koken. Dus nu proberen we het steeds zo te regelen dat we de ene maand bij ons eten, de maand erna bij het tweede stel vrienden, en de derde maand bij het derde stel. Het stel dat aan de beurt is kookt een verrassingsmaaltijd en vult deze aan met wat lekkere wijnen uit de webshop van De Smaak van Goede Wijn, bijvoorbeeld die lekkere Spaanse rode wijn die we vorige week dronken. Naast koken houden we namelijk ook allemaal heel erg van Spaanse rode wijn, en toeval wil dat deze heel goed past bij veel verschillende maaltijden en gerechten. De smaak is namelijk niet ontzettend overheersend, zeker die van De Smaak van Goede Wijn niet. Dat is een webshop vol met lekkere wijnen, met liefde en aandacht geselecteerd voor jou, de klant. 

Webshop met Spaanse rode wijn

De Smaak van Goede Wijn is een webshop naar mijn hart. Zowel wij twee als onze vrienden zijn fan van hun assortiment en we hebben nog nooit een wijn besteld bij hen die we uiteindelijk niet zo lekker vonden. Maar zoals ik al zei zijn we behoorlijk fan van Spaanse rode wijn en is het dus niet moeilijk om ons te plezieren. Echter, op de site van De Smaak van Goede Wijn vindt je nog veel meer luxe wijnen, en niet alleen uit Spanje, namelijk:

  • Een heerlijk lichte Varvaglione van Vigne e Vini
  • Een rijke Domaine Lafage van Coté Est VdP
  • Een fruitige Aromo van Varietal Rosé Syrah

En ga zo maar door, in deze webshop vind je naast die heerlijke Spaanse rode wijn ook een enorm assortiment aan witte wijnen, rosé, mousserende wijnen, dessertwijnen en nog veel meer. Je kunt er zelfs een lekkere port bestellen! Ik moet zeggen dat wij hier niet echt fan van zijn, maar mijn oma is er dol op en dus bestel ik standaard een fles port bij voor haar als ik weer eens een Spaanse rode wijn nodig heb voor ons gezellige kookclub-diner.

Online wijnpakketten bestellen

Als je nu eens wilt experimenteren en niet altijd maar dezelfde wijn wilt drinken (zoals wij dat doen met onze favoriete Spaanse rode wijn) kun je ook eens een van de wijnpakketten van DeSmaakvanGoedeWijn.nl bestellen. Deze pakketten zijn door henzelf samengesteld en bevatten een fijne selectie wijnen voor diverse gelegenheden. Je hebt dan de mogelijkheid om diverse wijnen uit te proberen zonder er meteen meerdere van te hoeven kopen. het pakket is dan ook qua prijs iets voordeliger dan wanneer je deze wijnen los zou kopen. Kies bijvoorbeeld voor het wijnpakket Zomers Fris, met allerlei witte wijnen en rosé, of voor wijnpakket Primitivo, met een selectie heerlijk volle, rode wijnen, zoals die Spaanse rode wijn. Deze webshop is echt een walhalla voor wijnliefhebbers, als je er eenmaal één keer besteld hebt wil je niets anders meer! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn