Een laptopstandaard kopen voor mijn laptop

Ik werk bijna twee jaar lang als freelancer en ben erg blij met mijn keuze. Ik krijg veel opdrachten binnen en kan goed verdienen met mijn werk. Door mijn werk kan ik vanaf elke locatie werken en heb daarom de mogelijkheid om veel te reizen. Ik merkte echter dat ik door het werken achter de laptop last kreeg van mijn rug, omdat je vaak een slechte houding aanneemt. Ik besloot om een laptopstandaard te kopen om mijn rugpijn te verhelpen en vond een mooi exemplaar op 123megastore.nl. Twee jaar geleden besloot ik om mijn baan op te zeggen en te gaan werken als freelancer en ben nog steeds blij met die keuze. Ik heb verschillende jaren voor een IT-bedrijf gewerkt, maar vond mijn leven een beetje saai worden. Ik wilde graag een verandering en meer gaan reizen en besloot om als freelancer te gaan starten. Ik voer nu verschillende projecten uit voor een paar bedrijven en kan vanaf overal ter wereld werken. Ik besloot om met een rugtas vol spullen en mijn laptop op pad te gaan en werk vaak vanuit koffiezaakjes, of een hotel. Ik merkte echter dat ik last kreeg van mijn rug, omdat ik vaak voorover gebogen zat. Ik las online dat meer mensen hier last van hebben en dat een laptopstandaard daar bij kan helpen. Een maand geleden was ik weer een paar weken in Nederland en wilde op zoek gaan naar een standaard voor mijn laptop. Ik las dat een laptopstandaard helpt om de laptop op een goede hoogte te zetten, zodat je recht naar het beeldscherm kan kijken en niet meer voorover gebogen zit. Het is natuurlijk ook mogelijk om een standaard te kopen in het buitenland, maar ik wilde graag een goed product kopen online en dat is lastig als je veel aan het reizen bent.

Online een goede laptopstandaard gevonden

Eenmaal in Nederland besloot ik om op zoek te gaan naar webshops die een laptopstandaard verkopen en vond verschillende bedrijven die dit product aanbieden. Ik wilde graag een standaard kopen die ik gemakkelijk mee kon nemen tijdens het reizen en die vond ik op de website 123megastore.  Dit bedrijf verkoopt een standaard die je gemakkelijk kan inklappen en die niet veel ruimte inneemt. Het is mogelijk om de standaard in hoogte te verstellen en het product is gemakkelijk mee te nemen. Ik kon de laptopstandaard zeer voordelig kopen en de volgende dag werd hij al geleverd. 

Geen last meer van mijn rug

Toen mijn bestelling aankwam wilde ik graag het product uittesten. De laptopstandaard helpt mij om een goede houding aan te nemen en ik heb geen last meer van mijn rug. De standaard neemt weinig ruimte in beslag en kan ik gemakkelijk inklappen en meenemen. Mijn laptop staat stevig op de standaard en kan niet omvallen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe laptopstandaard en raad 123megastore.nl aan.

  • Ik vond hier een standaard voor een goede prijs
  • De standaard kan ik gemakkelijk inklappen en meenemen
  • Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd
  • Ik heb geen last meer van mijn rug
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn