Bureaus kopen om staand te werken

Ik ben de eigenaar van een klein bedrijf en heb twaalf werknemers in dienst. Iedereen werkt vanachter een computer en hierdoor hebben de werknemers weinig beweging op een dag. Ik werk zelf ook in het bedrijf en merkte dat zittend werken niet goed voor mij was, omdat ik vaak wat last van mijn rug kreeg, sommige werknemers hadden hier ook wel eens last van. Ik probeerde te stimuleren dat iedereen wat meer beweegt op een dag, maar ik heb daar maar een klein beetje invloed op. Ik hoorde dat het beter is om af en toe staand te werken en zag dat je daar bureaus voor kan kopen. Verschillende werknemers hadden interesse in deze bureaus en ik heb er een aantal gekocht via het bedrijf Shiraz. De gehele dag achter de computer zitten is niet gezond en als je dit veel doet, dan merk je dat vanzelf. Veel mensen krijgen last van hun ogen, als ze lang naar een beeldscherm kijken en ik had zelf ook vaak last van mijn rug, door de hele dag te zitten. Ik wilde graag de gezondheid van de medewerkers en mijzelf verbeteren, daarom zocht ik naar verschillende oplossingen, staand werken was er slechts een van. Ik moedige bijvoorbeeld iedereen aan om regelmatig pauze te nemen en even uit te rusten in de kantine. In de lunchpauze ging ik een stukje lopen en diverse mensen besloten om mee te gaan. Dit waren al een paar goede veranderingen, maar ik wilde graag meer doen. Ik liet een specialist op kantoor langskomen, om de stoelen en bureaus op de juiste hoogte te laten zetten. Deze specialist vertelde over staand werken en dat het een goede manier is om een actievere houding aan te nemen. Ik vroeg wie hier interesse in had en diverse medewerkers wilden het graag uitproberen.

Met een bureau staand werken

Toen ik online zocht naar oplossingen om staand te werken, kwam ik verschillende artikelen tegen. Ik las dat je een verstelbaar bureau kan kopen en vond dit bureau bij diverse winkels. Een van de bedrijven die ik gevonden had was Shiraz, dit bedrijf is gespecialiseerd in meubels voor op kantoor. Ik zag dat zij een grote showroom hebben en besloot om langs te gaan. Een adviseur kon mij een bureau laten zien en kon mij precies vertellen wat de voordelen van staand werken zijn. Ik kon de bureaus bij dit bedrijf voor een goede prijs kopen en de bureaus zouden snel geleverd worden.

Een prettige manier van werken

Sinds een paar weken werken diverse mensen op kantoor staand en dit bevalt goed. Staand werken doe je niet de gehele dag, maar je wisselt tussen zittend en staand af. Ik doe het zelf ook en merk dat dit veel beter voor mijn houding is. Met de bureaus wordt de hoogte snel aangepast en binnen een paar seconden kan je achter het bureau staan. Staand werken bevalt ons erg goed en wij zijn erg blij met de bureaus van Shiraz.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in kantoormeubels
  • Ze hebben een grote showroom die je kan bezoeken
  • Ik werd goed geholpen door een adviseur
  • Wij konden de bureaus voor een goede prijs kopen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn