Voordelig je telefoon repareren in Rotterdam? 

Wil jij voordelig je telefoon repareren in Rotterdam? Laat dan je telefoon repareren in Rotterdam bij Angade Telecom! Angade Telecom is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en is daarnaast ook nog eens erg voordelig.  

Laat je telefoon repareren in Rotterdam bij Angade Telecom 

Heb jij een kapotte telefoon en woon je in Rotterdam of omgeving? Laat dan voordelig je telefoon repareren in Rotterdam bij Angade Telecom. Ik heb er laatst ook mijn kapotte telefoon laten repareren. Ik kan enkel zeggen dat het ontzettend professioneel gerepareerd is en dat ook nog eens voor een erg lage prijs. Ik was namelijk zo stom om mijn telefoon in mijn broekzak te houden toen ik op de fiets stapte. Op zich is dat geen probleem, dat heb ik namelijk vaker gedaan. Echter fietste ik over een dikke tak heen die op het fietspad lag, waardoor mijn telefoon uit mijn zak viel. Ik was meteen gestopt om te kijken wat de schade was. De telefoon was precies met het scherm naar beneden gevallen, dus ik vreesde voor het ergste. Ik heb namelijk een net nieuwe iPhone en een scheur in het scherm zou echt ontzettend vervelend zijn. Ik raapte mijn telefoon van het fietspad en bekeek het scherm. Er zat een enorme barst in het scherm, over de gehele lengte van de telefoon. Ik probeerde hem te ontgrendelen om te kijken of hij nog wel werkte. Het scherm ging gelukkig nog gewoon aan en het touchscreen werkte ook nog. Dat was in ieder geval een zorg minder. Ik deed hem snel in mijn tas en fietste verder. Ik moest namelijk op tijd naar mijn hoorcollege. Ik heb dus de hele dag op school gezeten met een kapotte telefoon. Ik kon hem nog wel gebruiken om bijvoorbeeld op Instagram te kijken, maar het is natuurlijk niet prettig om naar een enorme barst in je scherm te kijken. Ik moest dus zo snel mogelijk mijn telefoon repareren in Rotterdam voor een lage prijs. Als student zijnde heb ik namelijk niet ontzettend veel te besteden. Een nieuwe telefoon had er voor mij dus niet in gezeten. Nu weet ik dat het vervangen van een scherm van een iPhone best duur kan zijn, dus ik vreesde er al voor dat ik nog maanden met een barst in mijn scherm moest rondlopen. Gelukkig kwam mijn huisgenoot met een goede oplossing. Hij zei, wil je je telefoon repareren in Rotterdam? Ga dan naar Angade Telecom! Zij gaan ontzettend professioneel te werk, ze zijn niet duur en hebben je telefoon in een mum van tijd gerepareerd. Dat klonk natuurlijk ontzettend goed, dus ik ging op aanraden van mijn huisgenoot even een kijkje nemen. Via https://angade.nl/ kon ik een afspraak maken en meer informatie vinden over hun dienstverlening. Zo repareren zij onder andere: 

  • IPhones 
  • Samsung telefoons 
  • Tablets 

Ik had meteen een afspraak gemaakt en de volgende dag kon ik er meteen terecht met mijn telefoon. Ik gaf mijn telefoon af aan de vriendelijke man en hij vertelde mij dat ik binnen een half uur mijn telefoon volledig gerepareerd terug zou krijgen. Het duurde uiteindelijk maar ongeveer twintig minuten en mijn telefoon ziet er splinternieuw uit. Het was klaar terwijl ik wachtte en de reparatie was ook nog eens zeer betaalbaar. 

Maak nu online een afspraak 

Wil jij ook je telefoon repareren in Rotterdam voor een zacht prijsje? Ga dan naar Angade Telecom. Zij kunnen je telefoon repareren in Rotterdam terwijl je wacht en het is daarnaast ook nog eens ontzettend voordelig. Je telefoon ziet er in een mum van tijd weer als nieuw uit. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn