Taxi Delft als redder in nood

Delft.taxi - Taxi DelftJe denkt eigenlijk al snel dat een taxi in Delft vooral bedoeld is voor de kleine ritjes in de stad. Voor grotere afstanden bestel je liever geen taxi in Delft, want dat wordt al snel een dure aangelegenheid. Je betaalt immers per kilometer. Dus een ritje van 30 kilometer met de bus naar Delft is aanzienlijk goedkoper dan wanneer je datzelfde ritje met de taxi naar Delft aflegt. Dus met die gedachte stond ik nooit echt stil bij de mogelijkheden van een taxi in Delft. Zolang alles volgens plan verloopt hoef ik natuurlijk ook niet na te denken over de mogelijkheden van een taxi in Delft. Helaas loopt alles niet altijd volgens plan. Er zijn bepaalde dingen waar je geen controle over hebt en dan ben je overgelaten aan de omstandigheden en hoe die zich ontvouwen. Zo is het mij overkomen dat ik een vlucht naar huis had geboekt vanuit Kaapstad. Dat is een lange vlucht en ik moest maar liefst twee keer overstappen. Maar je wilt toch naar huis naar je gezin, dus je hebt niet echt een keuze als het op vliegen aan komt. Vanuit Kaapstad vliegen kan nu eenmaal niet met een directe vlucht. Althans niet met de maatschappij waar ik mee vlieg, dus ik had geen andere keuze. Nu is het op zich geen probleem als alle drie de vluchten vliegen volgens schema. Maar je kunt wel nagaan dat je met drie verschillende vluchten drie keer zo veel kans hebt op complicaties. Het probleem is vervolgens ook dat wanneer vliegtuig A vertraging oploopt, dan heeft dit consequenties voor vliegtuig B. Natuurlijk hebben die consequenties niet betrekking op het vliegtuig zelf, maar wel op het feit of je je vliegtuig B nog kunt halen. Wonder boven wonder hadden zowel het eerste als het twee vliegtuig geen vertraging dus ik was ruim op tijd om mijn laatste vlucht te halen en ik waande me al veilig en op tijd terug in Nederland. Grappig hoe snel een gevoel kan omslaan, want nog geen 5 minuten later hoorde ik de omroeper aankondigen dat mijn vlucht 1 tot 2 uur vertraging zou hebben. Daarmee zou ik te laat in Nederland aankomen voor de laatste trein. En het is toch nog wel een paar kilometer vanaf Schiphol naar Amsterdam. Dus hoe ging ik dit regelen? Op dat moment is het toch frappant dat de optie van een taxi naar Delft helemaal niet in je opkomt. Je maakt nooit gebruik van een taxi naar Delft, dus de hele optie bevindt zich gewoonweg niet in je hersenen. Na even contact te hebben gehad met het thuisfront was ik weer op de hoogte van de mogelijkheid van een taxi. Daar heb je immers een vrouw voor om je te vertellen wat je zelf eigenlijk ook wel weet.

Een taxi naar Delft is goedkoper dan je zou denken

Dus mijn vrouw heeft een taxi naar Delft geregeld vanaf Schiphol. Dat is wel zo handig, want als ik zelf had moeten bellen, dan had ik eerst een telefoonnummer op moeten zoeken via internet in het buitenland. Dat is dus al duurder. Daarna had ik ook nog eens moeten bellen vanuit het buitenland. En een taxi is natuurlijk al duur genoeg. Dus mijn vrouw had contact opgenomen via de website van delft.taxi. Het mooie van deze taxidienst is dat je een taxi van Delft naar Schiphol kunt reserveren en een taxi van Schiphol naar Delft. Dat betekent dat je voor een vast bedrag met de taxi kunt reizen. Dat is wel zo fijn, want het is geen prettig gevoel om voor een lange rit in de taxi te zitten terwijl je de meter ziet lopen. Dus toen ik aankwam op het vliegveld zag ik al verschillende taxi’s staan. Ik moest letten op een witte taxi en gelukkig stond er maar één witte tussen alle zwarte en grijze taxi’s. Mijn taxi naar Delft was dus gemakkelijk gevonden. Het was een mooie luxe Mercedes dus dat is in ieder geval fijner reizen dan in een trein coupe. De chauffeur heeft me vervolgens netjes thuis gebracht en ik kon inderdaad met het afgesproken bedrag betalen. En de hoogte van het bedrag viel alleszins mee, dus het is helemaal geen gek idee om met de taxi naar Schiphol te reizen en later weer met de taxi naar Delft terug te reizen. Je hoeft dan niet met de trein, bent minder afhankelijk van de reistijden van het vliegtuig en de trein en als je normaal gesproken met de auto gaat, dan hoef je geen parkeerkosten te betalen als je met een taxi gaat. Een taxi naar Delft is dus een zeer voordelige optie.

De verschillende mogelijkheden van een taxi in Delft.

Zoals je hebt kunnen lezen kun je met de taxi in Delft gemakkelijk en voordelig naar Schiphol reizen. Maar er zijn nog meer mogelijkheden als je met een taxi in Delft reist. Zo kun voor een vast bedrag net de taxi reizen naar:

  • Rotterdam
  • Den haag
  • Schiphol
  • Delft

Als je in of rondom Delft woont en je hebt een taxi in Delft nodig naar één van de bovenstaande bestemmingen, dan is dat geen enkel probleem. Alle bestemmingen kunnen gereserveerd worden voor een vast bedrag. Dat is om bovengenoemde redenen wel zo gemakkelijk, want je hebt dan nooit te maken met omwegen die gemaakt worden voor een paar extra euro’s. Het is een veilige en betrouwbare manier van reizen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn