Epoxy coating met betonlook

Decochip - Epoxy coatingTegenwoordig is het hebben van een betonnen vloer of een vloer met een betonlook helemaal in. Een handige manier om dit te creëren zonder dat u een hele vloer opnieuw hoeft te laten storten is door het aan laten brengen van een epoxy coating. Ons bedrijf Decochip is als geen ander gespecialiseerd in het aanbrengen van een epoxy coating met een betonlook. Het is zeer eenvoudig om een nieuwe stevige laag aan te brengen op diverse ondergronden. Op deze manier zorgt de epoxy coating die wij gebruiken er voor dat uw vloer eruit ziet alsof het van beton is, terwijl de daadwerkelijke oplossing veel goedkoper is. Onze epoxy coating kan bovendien ook gebruikt worden op diverse soorten wanden. Wij hebben een ruime keuze uit diverse kleuren en soorten, dus u kunt vast en zeker bij ons het juiste product vinden voor de ruimte die u wilt transformeren en een industriële look wilt geven. Het is uiteraard ook mogelijk om onze epoxy coating te gebruiken in een ruimte die onderdeel is van een bedrijf of industrie. Naast de prachtige betonlook die onze epoxy coating heeft is de laag die wij aanbrengen ook een beschermlaag. De epoxy coating tast de ondergrond niet tot nauwelijks aan, maar zorgt er juist voor dat er een betere bescherming is dan voorheen. Ook zeer handig is dat onze producten gemakkelijk door u zelf kunnen worden aangebracht. De epoxy coating leveren wij met een handleiding en is door ons zo gemaakt dat het voor een beetje thuisklusser geen probleem is om aan te brengen. De epoxy coating die wij leveren is gemakkelijk uit te gieten en te verspreiden. De randjes en kantjes kunt u vervolgens eenvoudig met een kwast bijwerken. Omdat er op deze manier verder geen arbeidskosten verbonden zijn aan het creëren van een prachtige betonlook vloer is het voor u als klant zeer voordelig om te kiezen voor onze producten. Voor vrijwel alle ruimtes is het door ons geleverde product bovendien geschikt. Van badkamers tot garages en van huiskamers tot industriële ruimtes, overal staat onze betonlook vloer of muur even mooi en het is overal sterk genoeg voor.

Epoxy coating van de hoogste kwaliteit

U verwacht natuurlijk van een vloer of muur dat het bepaalde eigenschappen heeft. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de vloer zeer stevig is en niet snel gaat slijten. Ook is het een groot voordeel als het oppervlak gemakkelijk te reinigen is zodat permanente vlekken geen kans krijgen om te ontstaan. Onze betonlook vloer die door middel van een epoxy coating kan worden aangebracht voldoet aan al deze eisen. Een ander groot voordeel, wat met name in vertrekken in woonhuizen zeer belangrijk is, is het comfort wat onze producten bieden. Niet alleen is het zeer sterk en slijtvast, maar ook licht elastisch en verend. Hierdoor loopt u er heerlijk op en heeft het, hoewel de look hetzelfde is, niet dezelfde kille eigenschappen als een betonnen vloer. Uiteraard gaan al deze voordelen ook op in het geval u een epoxy coating met betonlook op uw muren aan wilt brengen. Eenvoudig en snel kunt u een prachtige sfeer neerzetten in bijvoorbeeld uw woonkamer. Als u een echte betonnen muur zou willen kost dit vaak niet alleen veel geld maar ook veel tijd. Met onze producten is het echter een fluitje van een cent en zijn de kosten zeker te overzien. Kijk daarom voordat u besluit om voor een andere optie te gaan eerst even op onze site wat wij u kunnen bieden. Een epoxy coating is vaak een zeer goed en voordelig alternatief en daarom is het zeker het overwegen waard. Het ziet er even mooi uit maar heeft veel voordelen die echt beton niet hebben. Wij hebben bovendien veel verschillende soorten vloeren in veel verschillende kleuren en van diverse materialen, dus u kunt bij ons altijd wel iets vinden wat bij uw situatie past. Wij verkopen naast de epoxy coating met betonlook voor vloeren en wanden ook de volgende producten:

  • Vee- en goederentransportvloer
  • Aanrechtbladen en werkbladen pakketten
  • Trap pakketten per trede of vierkante meter
  • Vloeren voor natte ruimtes
  • Diverse reparatiemiddelen, coatings en primers

In onze grote aanbod is er voor elke ruimte en elke vertrek de juiste epoxy coating te vinden. Kijk daarom vandaag nog even rond op onze site om te kijken wat wij u kunnen bieden. De kwaliteit is zeer hoog en het gemak zo mogelijk nog hoger, maar de prijzen zijn toch zeer schappelijk.

Uitstekende service van onze experts

Omdat het uiteraard belangrijk is dat u het juiste product kiest voor uw situatie, en dit niet voor iedereen gemakkelijk in te schatten is, kunt u ons ook altijd bereiken om vragen te stellen en uw situatie uit te leggen. Omdat ons personeel al jarenlange ervaring heeft met de producten die wij verkopen kunnen zij u altijd goed adviseren over de beste oplossing. Met de juiste epoxy coating kunt u jarenlang zorgeloos genieten van een solide, slijtvaste en prachtige vloer of wand. Twijfel daarom niet als u met vragen zit, maar neem contact met ons op en wij zullen u altijd een goed advies geven. Uiteraard kunt u ook bij ons in Vaassen langskomen om meer informatie in te winnen. In onze showroom kunt u dan ook onze vloeren en wanden bekijken en testen. Voor een prachtige epoxy coating met een betonlook bent u bij Decochip zeker aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn