Bedrijfsauto verkopen

Bedrijfsautoverkopen - Bedrijfsauto verkopenWilt u uw bedrijfsauto verkopen? Dit kan erg lastig zijn, het is vaak niet eenvoudig om een koper voor dergelijke voertuigen te vinden. Veel garages zijn niet happig op het aankopen van dergelijke wagens en er zijn weinig andere manieren om een koper te vinden. Uw bedrijfsauto verkopen doet u immers niet door er simpelweg een bordje met ‘te koop’ bij te zetten, op die manier kun u deze auto’s echt nooit kwijt raken. Ook lukt het vaak niet door het plaatsen van advertenties, er zijn immers zoveel andere voertuigen die dagelijks te koop worden gezet en waar mensen beter mee uit de voeten kunnen. Helemaal als u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op uw auto hebt staan of als het op een andere manier erg duidelijk is dat het om een bedrijfswagen gaat, is verkoop vaak een lastig gegeven. Toch wilt u natuurlijk op een bepaald moment graag uw bedrijfsauto verkopen. Soms omdat de grootte van de auto niet meer aan uw wensen voldoet, een andere keer omdat uw wagenpark gewoon aan vernieuwing toe is. Blijft u te lang in dezelfde wagen rijden, dan zult u immers op een gegeven moment met hoge reparatiekosten te maken krijgen en dat wilt u natuurlijk graag voorkomen. Dat zijn momenten waarop u graag uw bedrijfsauto verkopen wilt, zodat u hoge onderhoudskosten in de toekomst kunt voorkomen. Het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat u graag een nieuwer model wilt hebben vanwege de uitstraling. Een modern wagenpark laat immers ook zien dat u bij de tijd blijft en dat u kunt investeren in nieuwe voertuigen. Ook voor de uitstraling is het dus van belang om na een aantal jaren nieuwe bedrijfswagens te kopen. Wat de reden ook is waarom u uw bedrijfsauto verkopen wilt, feit is dat verkoop altijd erg lastig blijft.

Gemakkelijk uw bedrijfsauto verkopen

Uit bovenstaande is duidelijk geworden dat een bedrijfsauto verkopen dus erg lastig kan zijn. Wat nu te doen als u een bedrijf hebt en u een deel van of uw complete wagenpark wilt vervangen? Hoe raakt u uw oude voertuigen nu kwijt? Dat regelt u heel gemakkelijk en snel via Bedrijfsautoverkopen.org. Zij kopen allerlei soorten bedrijfsauto’s op, waardoor u echt altijd bij hen terecht kunt. Wilt u een luxe bedrijfsauto verkopen of hebt u een bestelauto of bus in de aanbieding, zij zijn hierin altijd geïnteresseerd. Merk, model en bouwjaar zijn voor hen absoluut niet belangrijk, in alle soorten auto’s hebben zij interesse. Ook maakt het niet uit hoeveel er in gereden is, of u nu duizenden kilometers op de teller hebt staan of slechts een paar honderd, het is voor hen geen enkel punt. Daarnaast maakt ook de staat van de bedrijfswagen weinig uit als u aan hen uw bedrijfsauto verkopen wilt. Hebt u een ongeluk gehad en heeft de wagen veel schade? Zij werken samen met verschillende autosloperijen en kunnen daardoor ook prima uit de voeten met een beschadigde of zelfs compleet afgekeurde auto. Verkeert de wagen nog in uitstekende staat of heeft deze slechts lichte gebruikssporen? Ook dan kunnen zij u uitstekend helpen. Met andere woorden, aan hen kunt u altijd uw bedrijfsauto verkopen. Het maakt dus helemaal niet uit wat voor merk of model het is, hoe oud deze is, hoeveel er in is gereden en in wat voor staat deze verkeert, zij hebben altijd interesse in een overname. Of u nu meteen uw bedrijfsauto verkopen wilt of dat u hier nog over twijfelt, het is altijd goed om te weten dat er dergelijke adressen bestaan.

Bedrijfsautoverkopen.org biedt u vele voordelen

Hoe gaat uw bedrijfsauto verkopen via deze website nu eigenlijk in het werk? Dit gaat heel eenvoudig, u kunt gewoon telefonisch contact met hen opnemen en dan wordt het hele verkoopproces meteen in werking gezet. Via hen uw bedrijfsauto verkopen is erg voordelig, naast het feit dat zij in alle auto’s interesse hebben, levert het u ook verschillende voordelen op, namelijk:

  • er wordt meteen telefonisch een afspraak gemaakt over het verkoopbedrag
  • zij hebben een eigen ophaalservice voor het ophalen van de voertuigen, u hoeft dus zelf uw bedrijfsauto niet weg te brengen
  • na het maken van de telefonische afspraak over de verkoop, komen zij binnen 24 uur uw wagen halen
  • de chauffeur overhandigt u meteen bij het ophalen uw vergoeding
  • zij melden de auto af voor de wegenbelasting en u ontvangt bij het afhalen meteen de vrijwaring waarmee u de verzekering op kunt zeggen
  • zij werken enkel samen met betrouwbare partners die door de RDW erkend zijn en ook zelf zijn zij uiteraard RDW erkend

Uw bedrijfsauto verkopen via Bedrijfsautoverkopen.org is dus echt een fluitje van een cent. U hebt er zelf helemaal geen werk van, afgezien van het feit dat u even een telefoontje naar hen moet plegen. Zij regelen alle papieren voor u, halen de bedrijfswagen bij u op en u ontvangt ook nog eens een vergoeding. U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een koper als u uw bedrijfsauto verkopen wilt, zij nemen uw wagens graag van u over en zorgen dan ervoor dat deze doorverkocht worden aan geïnteresseerde partijen. U kunt bovendien ook nog eens zeven dag per week contact met hen opnemen, dat is natuurlijk voor een drukke ondernemer wel zo handig, zo kunt u de contacten leggen op een moment dat het u het beste uitkomt. Uw bedrijfsauto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn