Samenwerking met Tyson Offenberg en Bob Sniekers

Ik verhuurde via marktplaats.nl een verdieping van mijn woning en woon zelf op de andere verdieping. Via marktplaats ben ik door Tyson Offenberg en Bob Sniekers benaderd, hij vertelde dat hij hoogstwaarschijnlijk een hoger rendement kon realiseren en of hij langs mocht komen. Omdat ik toch best nieuwsgierig werd naar zijn verhaal ben ik akkoord gegaan. Inmiddels haal ik inderdaad een hoger rendement voor het deel in mijn woning wat ik verhuur maar dat is niet het mooiste. Na een jaar prettige samenwerking heb ik uit eindelijke een beleggingsaankoop gedaan bij de jongens en dat was een fantastisch idee. In mijn ogen een belachelijk rendement en na concrete beheer afspraken ook nauwelijks omkijken naar. Top idee jongens!

Marjan, Amsterdam

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn