Asbestdak vervangen

Asbestvanhetdak - Asbestdak vervangenHebt u een asbestdak! “Vervangen” is dan het eerste woord dat bij ons op komt. Uw asbestdak vervangen is dan ook een van onze dagelijkse bezigheden en we hopen u er in deze tekst van te overtuigen dat het asbestdak vervangen door ons meer dan de moeite waard is. En dan hebben we het nog niet eens zo zeer over de service maar over de kosten. Die liegen er niet om. Dat klinkt allicht wat arrogant maar u vindt het vast prettig om te weten dat u bij ons waar voor uw geld krijgt zodat u nooit een dief van uw eigen portemonnee hoeft te zijn. Uw asbestdak vervangen is voor ons, asbestvanhetdak.com, dan ook een eitje. Dit ligt dan ook wel een beetje besloten in de naam van onze site zoals u ziet. Het asbestdak vervangen is niet in de laatste plaats van belang voor de gezondheid van u en anderen. Het is zonde dat men zo lang gebruik heeft gemaakt van dit nare spul. Het gebruik van asbest als isolatiemateriaal is tot aan het einde van de jaren ’80 van de vorige eeuw schering en inslag geweest. Het was simpelweg de normaalste zaak van de wereld om dit als standaardmateriaal te gebruiken. Het asbestdak vervangen is dan ook iets van de laatste tijd. Pas in de jaren ’90 kwam men er namelijk achter dat wanneer asbest vrij komt in de lucht, in de vorm van kleine stofdeeltjes, u dit natuurlijk inhaleert en dat de gevolgen daarvan niet te overzien zijn. De kans op de vreselijke ziekte “kanker” is namelijk enorm. Nu zijn er veel dingen waar u kanker van kunt krijgen, u hoeft het nieuws maar aan te zetten of er is weer iets nieuws dat niet door de beugel kan. Een hoop bangmakerij voor niets en slechts bij excessieve blootstelling zoals veel roken of veel de verkeerde dingen eten verhoogd het risico aanzienlijk. Bij asbest is dat niet minder: als u veel stofdeeltjes binnenkrijgt is de kans op bijvoorbeeld longkanker behoorlijk groter dan wanneer er niets aan de hand is met het isolatiemateriaal van uw asbestdak. Vervangen van dit dak is daarentegen wel een erg goed idee want het risico op blootstelling kan nog zo klein zijn, u kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen.

Asbestdak vervangen voor een ongevaarlijk dak

Dit woord heeft dan ook vrijwel meteen een negatieve connotatie. Daar heeft de media wel voor gezorgd. Laten we niet vergeten dat het een handig product was en dat er genoeg voordelen aan zijn. Maar die wegen onderhand absoluut niet meer op tegen de nadelen en het wordt dan ok niet meer gebruikt. En dat is maar goed ook. Ondanks de medische professionaliteit en het vroegtijdig op kunnen sporen van kanker en het tevens, zeker in dergelijke stadia, kunnen genezen van deze nare ziekte weegt niet op tegen de voordelen. Er zit maar een ding op: uw asbestdak vervangen. Laat het asbestdak vervangen dan ook aan ons over, dan weet u zeker dat dit zo snel mogelijk kan gebeuren zonder blootgesteld te worden aan dit nare materiaal, want zo mogen we asbest toch zeker wel noemen in deze tijd. Vraagt u dan ook vandaag nog een offerte bij ons aan als u graag uw asbestdak vervangen wilt. Geeft u de oppervlakte van uw dak aan, of het een schuin dak of recht dak betreft en of er daarnaast nog meer moet worden gedaan. Onze website doet misschien denken dat we enkel aan asbestdak vervangen doen maar er zijn nog meer specialiteiten waar u ons voor in kunt schakelen. Zo kunnen we naast uw asbestdak vervangen ook de rest van uw huis asbestvrij maken. Niet alleen uw dak is namelijk geïsoleerd, ook uw muren, zeker spouwmuren kunnen vol met asbest zitten. Dat zal zeker het geval zijn als dit voor uw dak geldt. Dus laat ons dit controleren of bekijk de bouwtekeningen van uw huis als u daar nog over beschikt. Ook als geen flauw idee heeft of uw asbestdak vervangen moet worden omdat u simpelweg niet weet of huis dat heeft, dan raden we het u aan om contact met ons op te nemen en met de aannemer of het bedrijf dat ooit uw huis heeft gebouwd.

Dit doen we dagelijks, we zijn dan ook ware professionals

Kijkt u dus in dit geval niet de kat uit de boom maar gaat u op zoek naar de waarheid. Er zijn een aantal periodes dat het normaal was om in groten getale asbest te gebruiken. Ben uw huis dit bouwjaar? Dan bevindt u zich in een risicozone en kunt u ons maar beter uw asbestdak laten vervangen. Neem gerust contact met ons op door:

  • ons op te bellen
  • een e-mail sturen
  • ons te bezoeken
  • of dor het contactformulier in te vullen en naar ons op te sturen

Dan komen we zo spoedig mogelijk bij u terug met antwoorden en als u wilt, een vrijblijvende offerte. We zijn gevestigd in Ried, in de buurt van Franeker, Friesland en zodoende beslaat ons werkgebied Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland. Uw asbestdak vervangen is voor ons een eitje dus wacht niet en kom naar onze site toe. Uw asbestdak vervangen kunt u combineren met het laten aanleggen van zonnepanelen op uw nieuwe dak. Dan doet u ook nog iets goeds terug voor het milieu terwijl u tevens bespaart op de kosten van uw energieverbruik. Alvast tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn