Laminaatverwarming

Electriccomfort - LaminaatverwarmingBent u het zat om hoge stookkosten te hebben in uw huis? Wordt het maar lastig warm in huis en blijft de ondergrond te allen tijde koud? Hebt u ook nog eens laminaat liggen? Nou dan gaat de centrale verwarming ook dit jaar weer op volle toeren draaien. De kou trekt al snel door uw voeten en u hebt vast en zeker geen zin om op schoenen in uw huis rond te moeten lopen. Daarmee bevuilt u uw laminaat ook nog eens. Maar het probleem va de kou wordt enkel erger als u op blote voeten of op sokken rondloopt. Het antwoord hier voor is simpel: laminaatverwarming. Misschien had u hier nog nooit bij stil gestaan maar laminaatverwarming kan wel eens het antwoord zijn op uw problematiek. Voor laminaatverwarming kunt u dan ook bij ons aankloppen en we hopen van harte dat u dat eens doet, als was het alleen maar om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Met groot gemak stellen we namelijk een offerte op voor uw laminaatverwarming. Daar hebben we enkel uw oppervlakte voor nodig en dan kunnen we dezelfde middag u terugmailen met een inschatting van de kosten. De laminaatverwarming maken wij op maat zodat elk huis voorzien kan worden van laminaatverwarming. Dat betekent dat als u voor laminaatverwarming kiest, we het voor u vast gaan produceren en vervolgens een afspraak met u komen maken. Ons team aan monteurs zal in een middag de laminaatverwarming kunnen komen aanleggen dus u zult nooit te lang in de kou hoeven rondlopen. Als u slim bent dan laat u dit tijdens een warmere periode doen zoals in de lente of de zomer. Aangezien de herfst tegenwoordig ook een erg warme periode is in dit land kan het ook prima in die maanden. Bent u al nieuwsgierig naar deze mogelijkheid geworden? Kijkt u dan eens op onze website, daar vindt u nog veel meer informatie over laminaatverwarming en andere type verwarming dat we kunnen komen aanleggen. U vindt ons op: electriccomfort.nl.

Lekkere vloerverwarming nodig? Denk aan laminaatverwarming

Onze laminaatverwarming is echt het beste van het beste en we zijn er dan ook trots op dit te mogen aanbieden in Nederland. Ondanks dat onze vestiging zich bevindt in Lettele nabij Deventer in Overijssel reizen we met het zelfde gemak het hele land door op weg naar uw huis om laminaatverwarming te komen aanleggen. We draaien onze handen daar niet voor om, dat moge hopelijk nu wel duidelijk zijn. Wist u dat u dankzij laminaatverwarming uw centrale verwarming een stuk zachter kunt zetten? Uw hele begane grond zal geleidelijk van beneden af aan verwarmd worden. Zoals u weet stijgt warme lucht op. Dat betekent dat uw hele kamer snel de gewenste temperatuur zal krijgen. Niet voor niets staan radiatoren dan ook meestal op de grond. Maar nu komt het vanonder uw laminaat dus tel uit uw winst. U hoeft daardoor minder te stoken en dat zult u aan het einde van het jaar dan ook zeker terugzien. Zo ziet u maar weer dat een dergelijke investering op de langere termijn absoluut zijn vruchten af zal gaan werpen. Tevens zal het de waarde van uw huis an sich niet misdoen. Sterker nog, u zult er meer geld voor mogen vragen want veel mensen zien dit soort type verwarming als een luxe en dat is het misschien ook wel. Ook als u geen laminaatvloer hebt maar een vloer van parket dan is laminaatverwarming mogelijk. Uiteraard wordt de laminaatverwarming verbonden aan een goede thermostaat zodat u de temperatuur handmatig aan kunt passen. Dit zullen we tegelijkertijd met uw laminaatverwarming komen aanleggen. Onze producten voldoen aan diverse keurmerken. Dat zorgt er niet alleen voor dat u waar voor uw geld krijgt, ook hebt u nauwelijks onderhoud nodig. Neem alleen al de bedrading die wij gebruiken voor de laminaatverwarming. Die voldoen aan de volgende keurmerken:

  • INTERTEK
  • ETL SEMKO
  • en het CE keurmerk.

Vraag gerust even een offerte bij ons aan

Hebben we u geïnteresseerd weten maken en wilt u daarom een offerte aanvragen of meer informatie krijgen over laminaatverwarming? We hopen het van harte. Wat u dan het beste kunt doen is het online contactformulier invullen. Een e-mail sturen zal ook zijn vruchten afwerpen net als ons bellen. Maar doet u dat dan wel tijdens kantooruren of spreek het voicemail eventjes in. Wilt u graag bij ons langskomen om uw wensen bij ons neer te leggen en bent u in de buurt? Dan bent u uiteraard welkom. Maakt u van te voren even een afspraak, dan staat de koffie voor u klaar en kunnen we u de laminaatverwarming alvast laten zien. Naast verarming voor onder uw laminaat en parket hebben we nog veel meer te bieden. Zo kunt u bij ons ook opritverwarming aanschaffen. Dankzij dit type verarming hoeft u nooit meer sneeuw te ruimen en is het een stuk veiliger om u over uw oprit te begeven. Daar zult u erg veel baat bij hebben tijdens de wintermaanden. Ook voor bloemenwagens kunnen we het bedrijf zijn dat u zoekt voor verwarming. En wat dacht u van de scheepvaart? Vloerverwarming op vrachtschepen in alle soorten en maten is zeker geen overbodige luxe. Ook dan staan we voor u klaar om de boel aan te komen leggen. Zo ziet u maar weer dat we van alle markten thuis zijn op het gebied van de vloerverwarming. Bekijkt u rustig onze al afgeronde projecten en neem vervolgens contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn