Online zelf een bedrijfspand verkopen

Bedrijfsmakelaarsnet - zelf bedrijfspand verkopenAls ondernemer wil ik graag zoveel mogelijk zaken zelf regelen. Ik houd nu eenmaal van de vrijheid die komt kijken bij het ondernemen en het runnen van een eigen bedrijf. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in drukwerk van allerhande zaken. Nu beheer ik ook een aantal bedrijfspanden. In een deel van die panden is mijn bedrijf daadwerkelijk gevestigd maar in een aantal panden zitten andere ondernemers. Ik verhuur die bedrijfspanden aan hen tegen een aantrekkelijke prijs. Dat zorgt ervoor dat ik elke maand een stabiele stroom inkomsten heb uit mijn vastgoed. Ik doe dit al een aantal jaren en het bevalt me uitstekend. Nu zorgde een goede vriend van me altijd voor het verhuren van de panden. Hij is er helaas mee opgehouden zodat ik op zoek moest naar een nieuwe partner in de verhuur. Mijn vriend wist gelukkig wel waar ik moest zijn en raadde me www.bedrijfsmakelaarsnet.nl aan. Hier heb ik inderdaad een goede derde partij gevonden die me helpt om mijn panden te verhuren. Het was ook mogelijk te kiezen voor zelf een bedrijfspand verkopen. Ik wil echter gebruik kunnen blijven maken van mijn panden. Wellicht kan een van mijn drukkerijen er na verloop van tijd nog in als ik kies voor het uitbreiden van mijn onderneming. Kiezen voor verhuren in plaats van zelf een bedrijfspand verkopen stelt me dus in staat op een stabiele maar flexibele manier extra inkomsten te genereren. Hiermee maak ik optimaal gebruik van het vastgoed dat ik beheer zonder ergens aan vast te zitten. Bovendien heb ik altijd een extra uitwijkmogelijkheid voor mijn eigen bedrijf. Ik had het niet beter voor elkaar kunnen hebben. Het is dan ook zeer aan te raden te kiezen voor verhuur van bedrijfspanden via Bedrijfsmakelaarsnet. Ook voor ondernemers die zelf een bedrijfspand verkopen willen kan deze partij behulpzaam zijn. Een collega van mij heeft tegen zeer aantrekkelijke prijzen zijn bedrijfspanden verkocht toen hij stopte met zijn onderneming. Hij heeft er meer voor gekregen dan hij in eerste instantie dacht toen hij koos voor zelf een bedrijfspand verkopen. Dat is een van de grote voordelen van het zelf regelen van je zaken. Ondernemers zullen zich absoluut herkennen in deze voorkeur en strategie. Daarom wordt een aanzienlijk deel van de bedrijfspanden in Nederland al verhuurd of verkocht via deze weg. Zij profiteren allemaal van de expertise en service van deze online makelaar.

Zelf een bedrijfspand verkopen of verhuren

Zelf een bedrijfspand verkopen of verhuren heeft nogal wat voeten in aarde. Ik heb daarom gebruik gemaakt van de mogelijkheid een taxateur in te schakelen. Die worden geheel vrijblijvend ingezet door Bedrijfsmakelaarsnet. De taxateur die mijn panden kwam bekijken maakte een transparant rapport op van alle facetten van mijn panden waardoor het eenvoudig was een geschikte prijs te bepalen. Hierbij lette hij op:

  • Grootte van het pand
  • Interne faciliteiten
  • Nabijgelegen faciliteiten
  • Bereikbaarheid
  • Locatie

Zo bepaalden we naar wederzijdse tevredenheid de huurprijs van alle panden. Deze werden online aangeboden waarna er al na enkele dagen geschikte huurders gevonden waren. Het hielp daarbij wel mee dat mijn panden op een zeer gewilde locatie staan en ze goed onderhouden zijn. Dat leverde bovendien een zeer goede huurprijs op. Ik heb mijn panden niet eerder voor zo’n goede prijs kunnen verhuren voor ik koos voor zelf een bedrijfspand verkopen of verhuren via Bedrijfsmakelaarsnet. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service van Bedrijfsmakerlaarsnet en zou elke andere ondernemer die kiest voor zelf een bedrijfspand verkopen of verhuren dan ook aanraden eens te informeren naar de mogelijkheden bij deze partner.

Goede service

Ik ben tot nu toe erg blij met de diensten die Bedrijfsmakelaarsnet aanbiedt. Daarnaast ben ik ook erg tevreden met hoe ze hun diensten aanbieden. Medewerkers van het bedrijf zijn altijd goed bereikbaar en hebben snel en deskundig advies als je dat nodig hebt. Bovendien worden mijn panden altijd snel verhuurd. Daarnaast is er altijd hulp beschikbaar bij het opstellen van koop- of verhuurcontracten. Zelf een bedrijfspand verkopen of verhuren is daarmee ontzettend gemakkelijk geworden. Als u overweegt enkele panden te verhuren of te verkopen hoeft u daarmee niet langer te wachten. U kunt zelfs bedrijfspanden aanschaffen om vervolgens te verhuren via de website of door te verkopen voor een goede prijs. Een ondernemer met een ondernemersgeest zal hier absoluut de voordelen van inzien. Er zijn uiteraard meer bedrijven op de markt actief die dezelfde diensten aanbieden. Ik kan echter zeggen dat Bedrijfsmakelaarsnet de beste bemiddelaar en aanbieder is van bedrijfspanden. Informatie opvragen over de diensten van Bedrijfsmakelaarsnet kan online, via e-mail of telefonisch. Daarnaast is het altijd mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken. Een taxatie van een of meerdere bedrijfspanden gebeurt dan ook altijd op afspraak zodat er voldoende tijd beschikbaar is om alle panden grondig te bekijken. U kunt dan ook de beste service verwachten als u de keuze maakt voor zelf een bedrijfspand verkopen. Zelf een bedrijfspand verkopen kan binnen enkele weken veel rendement opleveren. Kies daarom ook voor zélf een bedrijfspand verkopen en u verdient met minimale inzet uw aankoopbedrag terug. Doordat u zelf een bedrijfspand verkopen kunt zonder tussenkomst van extra bemiddelaars bent u veel minder geld kwijt aan de randzaken. Hierdoor houdt u zelf meer over van de opbrengst. Dat zal elke ondernemer als muziek in de oren klinken. Kies daarom ook voor zelf een bedrijfspand verkopen en neem vandaag nog contact op met Bedrijfsmakelaarsnet via www.bedrijfsmakelaarsnet.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn