Met een combisteamer kunt u lekker braden

Houdt u van geroosterd vlees? Wilt u graag een combisteamer in uw huis hebben staan? Dan staat het prachtig in uw keuken of bijkeuken. Maar dit type oven wordt toch vooral gebruikt in restaurants. In de keuken staat een combisteamer goed naast het fornuis. Maar zet het niet te dichtbij, anders smelt het metaal en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Een combisteamer is vooral bedoeld als “steamer”, reguliere oven en “roaster” tegelijkertijd. Uw vlees en groente kunt u namelijk klaarstomen maar ook garen en met deze combisteamer kan het allemaal. Vandaar dat het predicaat “combi” gebruikt kan worden op dit geweldige toestel. Als u uw groentes stoomt, dan blijft de smaak het beste bewaard. Wist u dat eigenlijk wel? Veel mensen maken de fout door hun boontjes en broccoli te lang te koken in water. Natuurlijk moet u het wel eventjes koken zodat het zachter en beetgaar is. Hoewel beetgaar al te ver doorgekookt kan zijn, een beetje knapperig is eigenlijk optimaal! Als u het stoomt dan kunnen de heerlijke smaken maar ook de belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen niet ontsnappen. Dus dat betekent dat u alles binnenkrijgt, er meer van kunt genieten en lekker snel klaar kunt zijn met het koken van uw diner. Dat is wat deze combisteamer allemaal teweeg kan brengen. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u graag zo snel mogelijk een combisteamer kopen? Schroom dan niet langer maar kijkt u eens op onze website. Naast deze bijzondere oven zult u diverse keukenproducten kunnen vinden. Onze site is gespecialiseerd in de levering aan grotere keukens dus keukens die worden ingericht voor restaurants en andere eetgelegenheden. Maar als particulier bent u ook zeker welkom op onze website: horecaworld.biz. U hoeft niet eens de deur meer uit om een oven te kopen. Met een klik van uw muisknop haalt u de combisteamer zo in huis. Maakt u een gratis profiel aan, dan kunt u in de toekomst snel een nieuwe bestelling maken want dan hoeft u enkel nog in te loggen met behulp van uw wachtwoord en inlognaam. Wist u dat u nu zelfs een verlanglijstje kunt maken? Hebt u nu nog geen belang bij een combisteamer maar wilt u in de toekomst wel lekker kunnen bakken, stoven en stomen tegelijkertijd? Dan is de Unox combisteamer iets voor u. Als u in dit apparaat investeert dan hebt u het snel terugverdiend. Sterker nog, het fornuis kan haast de deur uit want dankzij deze steamer hebt u diverse mogelijkheden.

Heerlijk vlees kunt u bereiden in de combisteamer

De combisteamer is een uniek product dat nog maar kort op de markt is. Veel gerechten krijgen een geheel andere invulling dankzij deze oven en topchefs zijn nog volop aan het experimenteren met dit product. Het is zelfs mogelijk om de bereidingswijze van een bepaald gerecht op te slaan in de machine. In het vervolg hoeft u niet langer aan knoppen te draaien en timers te zetten, u kiest het programma dat bij dit gerecht hoort en u wacht tot de combisteamer klaar is. U kunt in de tussentijd verder met het maken van bijgerechten of het voorgerecht of kijkt u even op uw telefoon. Kijkt u af en toe door het ruime glas naar binnen zodat u het kookproces in de gaten kunt houden en op tijd kunt ingrijpen. Houdt u er trouwens wel rekening mee dat er geen bakplaten en roosters worden afgeleverd. Gelukkig zijn deze platen los mee te bestellen als u hebt besloten om een combisteamer te kopen. Wat kunt u verder vinden op onze website? Wat dacht u van onder andere:

  • Gasfornuizen, magnetrons en losstaande ovens. Ook voor pizza’s hebben we speciale steenovens om de echte authentieke pizza in te bakken.
  • Diverse soorten keukengereedschap. Van simpele spatels tot aan luxe messensets. Vergeet niet om er een goed slijpsteen bij te kopen.
  • Divers witgoed. Van kleine koelkasten tot aan grote koelcellen. En van afwasmachines tot aan heuse ijsbunkers!
  • En ook voor de aankleding van uw eetgelegenheid zit u bij ons goed. Zo verkopen we leuke rieten stoelen, elegante stoelen van roestvrij staal en daarbij behorende tafels.
  • Voor een totaal overzicht kijkt u op de website en zoekt u via de interne zoekbalk.

Vooral geschikt voor grote keukens van restaurant

Maar ook bij de slager ziet u vaak een combisteamer staan in hun wachtruimte naast de vele koelingen. Neemt u eens een lekker plakje worst mee naar huis dat is geroosterd in deze oven. Probeer het uit, we gaan er klakkeloos vanuit dat u snel bij ons terugkomt om zelf een combisteamer te kopen. En vergeet niet dat u naast de combisteamer een grote keuze aan allerlei keukenartikelen hebt. Zo is er hopelijk voor elk restaurant, café, cafetaria, lunchroom en ga zo maar door geschikte kookproducten te vinden op onze website. Bestellen is niet zo moeilijk. U hoeft er niet eens een profiel voor te maken. U kunt direct deze steamer aanklikken die u wilt hebben. Vul vervolgens uw gegevens in en betaal het via PayPal, iDEAL of met uw credit card. We bezorgen al uw producten zo snel mogelijk bij u thuis of bij uw bedrijf. U krijgt een uitgebreide handleiding bijgeleverd zodat u het dezelfde avond nog kunt gebruiken. Mocht het niet bevallen dan hebt u 14 dagen retourrecht, vergeet niet om daar gebruik van te maken mocht er iets mankeren aan uw combisteamer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn