Maak uw trap weer mooi met overzettreden

Het opknappen van een oude trap kan veel werk zijn en vaak kost het u ook een aardige smak geld. Om dit gemakkelijker te maken en u bovendien geld te laten besparen kunt u beter kiezen voor overzettreden. Deze producten kunt u eenvoudig en snel via onze webwinkel bestellen en op die manier heeft u binnen de kortste keren weer een prachtige trap in uw huis. Het gebruiken van overzettreden werkt namelijk in het kort als volgt. Deze producten van een speciaal soort houtcombinatie kunt u met sterke lijmen eenvoudig op uw trap plakken. Ze zijn maar een paar millimeter dik en daarom hoeft u als u overzettreden wilt plaatsen eigenlijk niet eens het oude beslag er af te halen. Doordat u deze producten bijna geheel voor geproduceerd kunt kopen via onze website heeft u er heel weinig werk van. Bij een bocht in de trap kunt u eenvoudig een stukje afzagen zodat de overzettreden precies zullen passen. Handig aan onze producten is ook zeker dat de overzettreden die wij verkopen onbehandeld zijn en dus een gewone ruwe houtkleur hebben. Hierdoor kunt u gemakkelijk zelf deze overzettreden lakken of verven en hoeft u ze dus niet eerst uitvoerig te schuren. Bij ons kunt u zowel een enkelvoudige als een dubbele overzetrede kopen. Het verschil is dat bij de enkele aan één kant een neuslijst zit en bij de dubbele, uiteraard, aan beide kanten. Het hangt er dus net vanaf wat voor soort trap u heeft, u kunt altijd kiezen welke van de twee voor uw situatie het meest handig is. Om uw trap helemaal af te maken kunt u bij ons ook een uitlooptrede aanschaffen zodat alles er mooi uit zal zien en bovendien veilig is. Bestel dus vandaag nog via onze webwinkel de prachtige overzettreden om eenvoudig en snel van uw trap weer een pronkstuk te maken. Wij geven er graag montagetips bij en hebben ook alle andere spullen die u nodig kunt hebben in huis. Hierdoor hoeft u nergens anders naartoe als u uw trap wilt renoveren en daarom zijn wij voor een ieder de beste keuze op dit gebied.

Sterke en lang te gebruiken overzettreden kopen

Als u er voor kiest om in onze webwinkel overzettreden te kopen dan weet u zeker dat u topkwaliteit in huis haalt. De producten die wij verkopen zijn namelijk heel sterk en zullen gegarandeerd vele jaren meegaan voordat ze weer aan vervanging toe zijn. De overzettreden die wij verkopen hebben een toplaag van 4 mm massief eikenhout en een onderlaag van 12 mm van berken triplex. Door deze combinatie te gebruiken kunt u er zeker van zijn dat alles erg stevig is. Ook zorgt deze combinatie er voor dat de overzettreden niet zullen krimpen en/of uitzetten. Door multiplanken te gebruiken zijn de producten die wij verkopen veel minder werkingsgevoelig dan andere, massieve, varianten die dus niet uit twee verschillende lagen bestaan. Kies dus voor de oplossing die niet alleen ijzersterk is maar ook nog eens erg eenvoudig en simpel is om te gebruiken en te installeren. Zelfs in nieuwbouwwoningen waar de vochtigheidsgraad vaak een stuk hoger is dan in veel oude huizen kunt u met een gerust hart onze producten gebruiken omdat ze hier geen last van zullen hebben. Er zit tevens eens antislipstrip ingebouwd in de overzettreden zodat u er zeker van kunt zijn dat de trap niet glad zal worden. Dit is natuurlijk erg belangrijk, zeker als u kinderen heeft of vaak op sokken en dergelijke de trap op en af zal gaan. Handig aan onze webwinkel is dat wij werkelijk alles hebben om zelf eenvoudig en voor een scherpe prijs een traprenovatie uit te voeren. U kunt hierbij naast de eerder genoemde overzettreden denken aan onder andere de volgende producten:

  • Stootborden
  • Uitlooptreden
  • Kleuren olie
  • Onderhoudsproducten
  • Lijmen en kitten
  • Trapspin

Voor elke doe-het-zelver is onze webwinkel dus de ideale plek om alles te kopen wat maar nodig kan zijn om een trap weer prachtig en nieuw te maken. U merkt het momenteel misschien niet maar het hebben van een mooie en nette trap kan echt een hele hoop schelen. U kijkt er vaker tegenaan dat u misschien doorheeft en daarom is het renoveren van een trap met onze overzettreden zeker een goed idee. Qua prijs-kwaliteit kunt u nergens beter terecht voor alle onderdelen en accessoires dan bij ons. Dus kijk vandaag nog eens rond op de website of bestel direct alles wat u nodig heeft om van uw trap weer een pronkstuk te maken.

Duurzaam hout en uitstekende ondersteuning

Wij vinden het belangrijk dat het hout dat wij verkopen geen grote milieubelasting veroorzaakt. Daarom verkopen wij alleen hout met een FSC keurmerk zodat u er gerust op kunt zijn dat het selectief gekapt is en er herbeplanting plaats zal vinden. Op die manier is het kiezen voor onze overzettreden een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Een andere handige dienst die wij u kunnen bieden is hulp van vakmensen. Als u er niet helemaal uitkomt of tegen problemen aanloopt helpen wij u graag om dit op te lossen. Wij zijn altijd goed bereikbaar en u krijgt geen telefonist aan de lijn maar een vakman die u echt verder kan helpen. Zoek daarom niet verder voor de beste traprenovatie opties maar kies voor onze webwinkel voor de beste producten en de laagste prijzen op het gebied van trappen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn