Een contra expert regelt alles voor u in geval van schade

schadeoplossing - Contra expertWe hebben in ons land doorgaans te maken met wisselvallig weer. De ene dag kunnen we heerlijk buiten zitten en genieten van een aangenaam zonnetje, terwijl het de volgende dag bar en boos kan zijn. Dan kan het zomaar zijn dat u geen aanstalten maakt om naar buiten te gaan omdat u geen nat pak wilt halen. Toch is het weer vaak redelijk onschuldig qua wisselvalligheid. Dat is in andere landen vaak wel anders. De gevolgen van een storm kunnen ook in ons land behoorlijk pittig zijn. Dan is het wel zo fijn om te weten dat www.schadeoplossing.nl bestaat. Dit is een website waarvandaan u contact op kunt nemen met een contra expert. Een contra expert zorg ervoor dat de schade met uw verzekering wordt geregeld, maar ook dat de ontstane schade verholpen wordt. De voordelen op een rijtje om een contra expert te regelen via de deze website:

  • Onafhankelijke contra expert. U betaalt niets
  • Ze brengen alle schade in kaart en regelen het schadeherstel
  • Geen zorgen met uw verzekeraar

Om welke redenen u een contra expert nog meer in kunt schakelen? U kunt hierbij denken aan water-, brand- en inbraakschade. Wilt u gewoon eens meer informatie hebben over wat een contra expert in uw specifieke geval voor u kan betekenen, neem dan gerust eens contact op. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. U krijgt u een goed beeld van wat een contra expert voor u kan betekenen.

Waarbij kan een contra expert u allemaal helpen?

We kennen allemaal de akelige beelden van televisie na een tsunami of aardverschuiving. Dan blijkt de natuur toch echt sterker te zijn dan wij mensen en is er geen houden meer aan. Het is een kwestie van u zo goed mogelijk proberen voor te bereiden en mogelijk het gebied al voortijdig te verlaten. Zelf weet ik nog goed dat er een aantal jaren geleden een hevige storm woedde. Het zou de ergste storm blijken te zijn in jaren. Ik was ver van huis toen plots bleek dat het behoorlijk pittig weer zou gaan worden. Op dat moment was ik bij een vriendin die vlakbij het station woonde. Ik besloot gelijk mijn spullen in te pakken en met de trein terug naar huis te gaan, als dat nog mogelijk was. Ik voelde er niet veel voor om de nacht te spenderen in deze stad. Het liefst wilde ik terug naar huis. Er reden op dat moment al heel veel treinen niet meer. Gelukkig kon ik met de laatste trein mee die deze dag zou gaan. Het was een stoptreintje. Nog niet eerder heb ik zo’n avontuurlijke rit beleeft in de trein. De deuren klapperden onderweg steeds open en de wind was duidelijk voelbaar. Ver kwamen we helaas niet, want er bleek plots een boom ontworteld te zijn die het spoor blokkeerde. Gelukkig strandden we bij een ander station waar we met elkaar hoopten nog een bus te kunnen pakken. Uiteindelijk kwam er één opdagen. Het duurde wel 3 kwartier voor we eindelijk eens de stad uit waren. Daarna ben ik liftend verder gegaan. Een ritje waar ik normaal 1,5 uur over deed, had ik op die bewuste dag 9 uur over gedaan. Er bleek enorm veel schade te zijn aan huizen en andere gebouwen. Wat dat betreft zijn we als mens toch behoorlijk kwetsbaar. Dan is het goed om te weten dat er zoiets bestaat als een contra expert. Een contra expert heeft het op dit soort dagen enorm druk om mensen te helpen. Weet u niet precies wat een contra expert eigenlijk doet, dan leggen we u dit graag uit. Een contra expert is iemand die alles weet over schades waarbij het een verzekeringskwestie is. U zit na zo’n schade natuurlijk niet te wachten op het moeten regelen van alles wat met de verzekering te maken heeft. Juist daarvoor is een contra expert beschikbaar op dat moment. Een contra expert helpt u gewoon om datgene te krijgen waar u recht op heeft. Het is goed om te weten dat zo’n contra expert helemaal zelfstandig werkt. Een contra expert is dus niet in dienst bij een verzekeraar, waardoor deze echt in kan staan voor uw eigen belangen. Als een schade verzekeringswerk is, dan moet er veel geregeld worden. Vanzelfsprekend bent u niet op de hoogte van de regelgeving en weet u waarschijnlijk niet eens waar u moet beginnen. Zo’n expert kunt u trouwens niet alleen contacten in geval van stormschade, maar ook als het gaat om waterschade of zelfs inbraakschade. In alle gevallen heeft u wel andere dingen aan uw hoofd dan het hele verzekeringsgebeuren te moeten regelen.

Neem contact op om meer te weten te komen

Kijk eens op Schadeoplossing.nl om te zien wat deze mensen voor u kunnen betekenen en met welke aangename voordelen u te maken krijgt. De website wijst zich eigenlijk wel vanzelf. U vindt hier bijvoorbeeld gelijk het telefoonnummer dat u kunt bellen om iemand aan de lijn te krijgen die u verder kan helpen. Het is ook mogelijk om een bericht te sturen in plaats van telefonisch contact te hebben. In dat geval krijgt u zo snel mogelijk een reactie terug. Het inschakelen van een contra expert is geheel gratis. Gratis hulp wilt u toch niet laten liggen? Ga vandaag nog naar de website om meer te lezen over de diensten en dus de mogelijkheden te verkennen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn