Krijg uw geld via een incassobureau

Heeft u een klant waar u een product of dienst aan verkocht heeft, maar heeft diegene nog steeds de rekening die u heeft opgestuurd niet betaald? Dan is dit een erg vervelende situatie. Als ondernemer, en zeker als zelfstandig ondernemer, kan het soms al lastig genoeg zijn om rond te komen. Het is dan heel erg vervelend als u dan ook nog eens niet (op tijd) betaald wordt. In dit soort gevallen kunt u een incassobureau inschakelen. Veel zelfstandige ondernemers zijn echter in de veronderstelling dat dit een zeer duur grapje is, waarvan het eigenlijk niet de moeite waard is om deze te ondernemen. Wij gaan u daarvan op andere gedachten brengen. Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk om een incassobureau in te schakelen en het hoeft u geen enkele cent te kosten.

  • No cure no pay
  • Eenvoudig
  • Transparant

Klinkt u dit goed in de oren? Dan bent u bij het incassobureau CrediFin-nederland.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf werkt volgens het no cure no pay systeem. Dit houdt in dat u niets hoeft te betalen, ook niet als de klant uiteindelijk helemaal niet betaalt. Het is natuurlijk al vervelend genoeg voor u dat u het geld waar u zo hard voor gewerkt heeft nooit zult krijgen. Daarom hanteren ze bij CrediFin een andere methode. Ook als de klant wel betaalt, kost het u namelijk geen enkele cent. De klant zal opdraaien voor de incassokosten. Tenslotte moet u er al genoeg moeite voor doen om uw geld eindelijk te krijgen.

Meer weten over het incassobureau

Een incassobureau onder de arm nemen, zeker voor de eerste keer, kan best wel een spannende stap zijn. U weet misschien niet precies wat u er nu van kunt verwachten. Zijn er bijvoorbeeld dingen die u nog moet doen of nemen zij in een keer alles van u over? Bij CrediFin staan ze natuurlijk voor u klaar om al de vragen die u heeft te beantwoorden. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het bedrijf, maar als u echt snel antwoord wilt hebben, dan is het het beste om telefonisch contact te leggen. U krijgt dan direct een van de medewerkers aan de lijn en hij of zij zal u dan meer vertellen over hoe dit incassobureau nou precies te werk gaat voor u. Weet u al zeker dat u gebruik wilt maken van dit incassobureau? Dan kunt u zich direct gratis aanmelden op de website. De medewerkers van CrediFin gaan dan voor u aan de slag. Zij bekijken de zaak die u heeft en besluiten aan de hand daarvan wat de logische vervolgstappen zijn.

Op de hoogte van de vorderingen

Bij Credifin vinden ze het niet alleen belangrijk dat u geen enkele cent hoeft te betalen voor de service die zij leveren, ze vinden het nog belangrijker dat het hele proces transparant is. En dit merkt u al vanaf het moment dat u zich aanmeldt. Het online dossier dat u hiermee opent is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bekijken. Hierin wordt precies bijgehouden waar CrediFin precies in het proces is en wat de volgende stappen zullen zijn. Ziet u hier dat de klant eindelijk betaald heeft? Dan krijgt u het geld vrijwel direct ook op uw rekening gestort. Dankzij de effectieve methode waarin zij de Aangetekende Mail versturen, kunt u er eigenlijk wel op rekenen dat zij iedere klant toch aan het betalen krijgen. Wilt u dit ook? Schrijf u dan vandaag nog gratis in en kom van die wanbetalers af dankzij dit incassobureau!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn