Bestemmingen transport voor olijfolie

Het organiseren van bestemmingen transport is niet ieders favoriete hobby. Als je ondernemer bent wil je je kunnen richten op je kernactiviteit. Tenzij je niet over een logistiek bedrijf beschikt is bestemmingen transport in ieder geval niet je core business. Nu heb ik zelf een onderneming en werkte ik jarenlang met een klein bedrijf die het transport voor mij verzorgde in Europa. Ik wil het namelijk kleinschalig houden. Voor mij is persoonlijk contact erg belangrijk en ben ik niet zozeer gericht op het bestrijken van een grote markt. Ik verloop olijfolie en ben meer gericht op een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren dan een groot aanbod te leveren. Nu importeer ik voornamelijk olijfolie uit Griekenland en Kroatië. In eerste instantie had ik ook niet het idee dat Kroatië een goed klimaat en omstandigheden bood voor het produceren van olijfolie, totdat ik daar een keer op vakantie ging en me toch een overheerlijke salade werd aangeboden met olijfolie uit Kroatië. Ik ben meteen op zoek gegaan naar de verbouwer van deze olijven. Dit bleek een oude man te zijn met een idyllische olijfboomgaard. Hij doet alles zelf dus hij kan niet enorme hoeveelheden leveren. Ik wijk een beetje van het onderwerp af, maar dat heeft te maken met mijn passie voor olijfolie. Een jaar geleden ging ik dus op zoek naar een betrouwbare service voor het verzorgen van mijn bestemmingen transport. Ik heb namelijk niet frequent transport nodig van Kroatië naar Nederland, maar wel vanuit Griekenland. Griekenland is namelijk de grootste leverancier van de olijfolie die ik verkoop. Via een vriend, die ook op zoek was naar een partner voor bestemmingen transport, kwam ik terecht op de website www.rugo.nl en kwam ik al snel tot de ontdekking dat ze een snelle levertijd hebben vanuit en naar Griekenland. Het kost ze namelijk 3-5 dagen om een levering te verzorgen. Vandaar dat ik meteen met Rugo een afspraak ben gaan maken en om de tafel ben gaan zitten. Mijn afname is namelijk niet dermate groot dus is maatwerk van belang. En meteen maakte ik kennis met de jarenlange ervaring die ze hebben bij Rugo. Zo kwamen ze met het voorstel om een transport te combineren. Dit betekent dat een transport vanuit Griekenland via Kroatië geleverd kon worden aan Nederland. Dit is een enorme uitkomst voor mijn kosten en voor de verkoop van de olijfolie.

Bestemmingen transport door Rugo

Wat voor soort bedrijf is Rugo? Rugo is specialist als het gaat om bestemmingen transport en andere logistieke vraagstukken waar je als bedrijf niet zelf op zit te wachten. Ieder heeft zo zijn specialiteit. Ik kan zeggen dat Rugo’s specialiteit het aanbieden van een betrouwbare logistieke service betreft. Ze werken al jarenlang met dezelfde partners in de verschillende landen. Dit geeft mij een extra reden om in zee te gaan met Rugo. Naast Griekenland en Kroatië beschikken ze over een enorm groot bereik:

  • Scandinavië
  • Litouwen
  • Polen
  • Kazachstan
  • Estland
  • Engeland

Voor de volledige lijst raad ik je aan even een kijkje te nemen op de website. Ze bieden namelijk bestemmingen transport voor meer dan 30 landen.

Contact

Je kan op verschillende manieren informatie verkrijgen over de service die Rugo biedt. Zo is er de mogelijkheid om direct via de website een offerte aan te vragen. Op deze manier heb je meteen een indicatie van de kosten van je bestemmingen transport. Dan kun je daarna zelf beslissen of Rugo tot een van de opties behoort. Het kan natuurlijk zijn dat het budget niet aansluit. Daarom raad ik toch ook altijd even aan om persoonlijk contact op te nemen via het telefoonnummer: 0541 294 984.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn