Kies voor comfort, kies voor een ergonomische bureaustoel

havic-kantoormeubelen - Ergonomische bureaustoelAls tekstschrijver zit je vaak uren achtereen in de bureaustoel. Het voordeel is wel dat je als freelance tekstschrijver op elk moment kan stoppen, een wandelingetje kunt maken of zelfs kunt gaan sporten. Met andere woorden, in een dergelijke positie kun je het aantal zit uren mooi egaal over de dag verspreiden. Op deze manier kun je klachten voorkomen, want juist als je geforceerd wordt om bijvoorbeeld 8 uur lang in een zelfde houding te zitten en te werken, dan zal je natuurlijk klachten krijgen. Als je op kantoor werkt, dan kun je niet altijd zo maar even naar buiten stappen wanneer het jouw uitkomt. Hoewel dit tegenwoordig vaak iets beter geregeld is met de zogenaamde flexplekken, blijft het probleem bestaan. Want hoewel het idee van een flexplek natuurlijk ideaal is, blijkt uit de realiteit vaak dat je alsnog liever op één plek aanwezig bent, want lang niet alle plekken zijn van dezelfde kwaliteit. Enkel en alleen als elke plek dezelfde kwaliteit biedt en hetzelfde comfort, zal een flexplek voor alle werknemers aantrekkelijk zijn. Als dat niet het geval is, dan is het al snel een situatie waarbij degene die het eerst op kantoor aanwezig is de beste plek kan uitzoeken. In dit opzicht is een flexplek vergelijkbaar met de vrije zitplaatsen in een vliegtuig of in de bioscoop. Zodra het vrije zitplaatsen betreft, dan is degene die het eerst het vliegtuig of de bioscoop in stapt degene met de beste plek. Dit brengt alleen maar stress met zich mee, want hierdoor moet je altijd zorgen dat je vooraan staat in de rij, op tijd aankomt op het vliegveld, geen vertraging oploopt, enzovoorts. Zodra je wel vertraging oploopt ben je immers meteen gestrest, omdat je niet een fijne plek kunt uitzoeken. Zo is het vaak ook met de vele flexplekken. Beter is het dus om gewoon je eigen kantoor of werkplek te hebben met daarin de juiste meubels. Zo is het bijvoorbeeld een erg goed idee om te kiezen voor een ergonomische bureaustoel. Als je inderdaad lange dagen maakt en niet de mogelijkheid hebt om zonder meer pauzes te nemen, dan moet je er gewoon voor zorgen dat je op een ergonomische bureaustoel zit. Een ergonomische bureaustoel vormt zich naar je lichaam in plaats van andersom en op die manier zorg je ervoor dat de gebruikelijke stress punten zoals nek en schouder, niet langer voor ongemak zorgen. Een ergonomische bureaustoel maakt het leven op kantoor daarom ook een stuk comfortabeler. Zonder pijn kun je je ook beter op je werk focussen en daardoor kun je er ook weer voor zorgen dat je gemakkelijker je deadlines haalt en dus kunt werken zonder stress. Zo zie je maar dat een ergonomische bureaustoel niet alleen comfortabel is, een dergelijke bureaustoel zorgt er ook voor dat je je werk op een efficiënte manier kunt uitvoeren. Als je immers pijnt hebt, dan weet je in de ochtend al dat je pijn zult hebben op je werk en als je met dat vooruitzicht naar je werk gaat, dan stal je direct al met 1-0 achter.

Een ergonomische bureaustoel koop je bij havic-kantoormeubelen.nl

Als je vaak last ervaart in de schouders of in de rug, dan is het dus geen gek idee om een ergonomische bureaustoel te kopen. In dat geval ben je bij de bovenstaande website aan het juiste adres. Vrijwel alle bureaustoelen die je hier kunt kopen zijn ergonomisch verantwoorde stoelen. Daarnaast zijn deze ergonomische bureaustoelen ook nog eens zeer stijlvolle en trendy bureaustoelen. Je slaat dus direct twee vliegen in één klap, want het zou immers jammer zijn als je het uiterlijk van de stoel moet opofferen vanwege het comfort. Het is uiteraard het beste als het beide kan en dat kan dus met de ergonomische bureaustoel van havic-kantoormeubelen.nl. Als je op de site rondkijkt dan kun je zien dat je de keuze hebt uit verschillende bureaustoelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • De Ekso bureaustoel
  • De Fin Mesh bureaustoel
  • De Honor bureaustoel
  • De Once bureaustoel
  • De Teki bureaustoel

Elke bureaustoel uit de bovenstaande lijst is tevens een ergonomische bureaustoel. Wat de prijs betreft heb je dus veel keuze. Je kunt kiezen voor een goedkopere ergonomische bureaustoel, maar als je echt het neusje van de zalm wilt wat betreft een ergonomische bureaustoel, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor één van de duurder modellen. Het is in ieder geval goed om te weten dat er verschillende bureaustoelen beschikbaar zijn in verschillende prijsklassen. Op deze manier kan iedereen, ongeacht budget, genieten van een ergonomische bureaustoel.

De voordelen van havic-kantoormeubelen.nl

Als je een bureaustoel bestelt via de website van havic-kantoormeubelen.nl, dan heb je natuurlijk te maken met enkele voordelen. Zo wordt elke ergonomische bureaustoel gratis afgeleverd en voor je gemonteerd. Tevens is het zo dat een ergonomische bureaustoel die je bestelt via deze website direct vanuit de fabriek wordt geleverd. Er zit dus geen bedrijf tussen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de voorraad. De kans is zeer klein dat een ergonomische bureaustoel niet op voorraad is gezien de voorraad bestaat uit maar liefst 300 artikelen die direct leverbaar zijn. Tot slot is het soms wenselijk om een ergonomische bureaustoel eerst even uit te proberen. Het is immers toch een investering die je maakt om je leven beter te maken. Daarom kun je in Veghel, Gouda, en Breendonk terecht voor showrooms waar je de bureaustoelen uit kunt testen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn