Verbeter je bedrijf of organisatie met het juiste bedrijfsadvies

ingeniumbedrijfsadvies - BedrijfsadviesElk bedrijf is altijd een ‘work in progress’. Dat betekent dat een bedrijf altijd voor verbetering vatbaar is. Als eigenaar of manager van een bedrijf, ongeacht welk bedrijf, is het daarom belangrijk om nooit tevreden te zijn. Het mag nog zo goed gaan met het bedrijf, zoiets is altijd een momentopname. Je dient dus altijd klaar te zijn voor de toekomst waarin dingen anders kunnen zijn dan ze nu zijn. Wees daarom ook altijd goed voorbereid op wat gaat komen, want het is nooit een goed idee om je veilig te wanen. Groei en verbetering is alleen mogelijk als je altijd en constant gebrand bent op een beter bedrijf. In principe is de houding die je hebt op het moment dat je start, de beste houding om vast te houden. Op het moment dat je een bedrijf opstart moet je nog naam maken voor je bedrijf. Je moet zorgen dat je uit de schulden komt en daarna moet je winst gaan maken. Dit zorgt ervoor dat je altijd een gezonde dosis spanning in je systeem hebt, omdat je zoveel zaken moet regelen om het bedrijf tot een succes te maken. Het doel is in deze fase nog niet bereikt en datzelfde doel heb je contant voor ogen terwijl je poogt je bedrijf vooruit te helpen. Op den duur zal je meer en meer klanten krijgen. De omzet zal stijgen en na verloop van tijd zal je uit de rode cijfers tevoorschijn komen. Op dat moment zal je nog niet ontspannen, want zodra je uit de rode cijfers komt ontstaat er de mogelijkheid om je bedrijf echt winstgevend te maken en daardoor dus ook succesvol. Je doel is nog niet bereikt en nu je ruikt dat er mogelijkheden zijn om uit te groeien tot een succesvol bedrijf, zal je nog harder je best doen om dat succes te realiseren. Je bent op dit punt nog altijd bezig met verbeteringen en je bent gericht op de toekomst. Als alles goed gaat zal je op den duur in rustiger vaarwater terecht komen. Je primaire doel is bereikt en je maakt genoeg winst om te overleven. Dit is hét punt waarop je juist alert moet zijn. Om je bedrijf succesvol te houden kun je daarom het beste gebruik van een bedrijfsadvies in de vorm van cursussen die je bedrijf optimaliseren op het gebied van efficiëntie, zorg en veiligheid. Dit zijn elementen die contant verder evolueren en dus zal jij als eigenaar ook altijd mee moeten ontwikkelen om al die ontwikkelingen bij te benen. Met een juist bedrijfsadvies via de juiste organisatie kun je dit gemakkelijk verwezenlijken. Via een bedrijfsadvies kun je er dus voor zorgen dat je bij de tijd blijft.

Het bedrijfsadvies van ingeniumbedrijfsadvies.nl

Voor een bedrijfsadvies op maat en zeer veel uiteenlopende cursussen kun je terecht bij Ingenium bedrijfsadvies. Via de website van ingeniumbedrijfsadvies.nl, kun je direct zien wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je bij Ingenium bedrijfsadvies terecht voor:

  • Cursus keuren elektrische arbeidsmiddelen en machines volgens NEN 3140
  • Cursus keuren elektrische arbeidsmiddelen voor gevorderden
  • Cursus keuren medische apparatuur NEN-EN-IEC 62353
  • Cursus keuren ladders, trappen en rolsteigers
  • Cursus keuren landbouw-, tuin-, park en bouwmachines
  • Cursus keuren valbeveiligingsmiddelen

Zoals je kunt zien zijn veel van de cursussen van Ingenium bedrijfsadvies gericht om de veiligheid van een organisatie of bedrijf te verbeteren. Het zijn juist zaken als veiligheid die bij een beginnend bedrijf nog niet altijd even goed in orde zijn. Voordat je een bedrijfsadvies vergaart, ben je immers vaak bezig met het operationeel maken van het bedrijf. Veiligheid en dergelijke vormen extra kosten die het lastig maken om uit de rode cijfers te komen. Het zijn precies dit soort zaken die je niet voor lief kunt nemen, ook al gaat het goed met je bedrijf. Veiligheid moet altijd in orde zijn en up to date. Daarom is een bedrijfsadvies zo belangrijk.

Wat is ingenium?

Ingenium bedrijfsadvies is dé marktleider van NEN 3140-, NEN 1010 en keurmeester trainingen in Nederland. Bij de cursussen van Ingenium bedrijfsadvies staat het leerdoel voorop. De filosofie van Ingenium bedrijfsadvies is dat je het beste leert met humor. De mening van Ingenium bedrijfsadvies is dan ook: Een dag niet gelachen is een dag niet geleerd. Ingenium bedrijfsadvies is een landelijk werkende opleider. De kantoren zijn gevestigd in twee steden, namelijk Hengelo en Lexmond. De cursussen van Ingenium worden gegeven op 17 verschillende locaties verspreid over heel Nederland. Dus de cursussen zijn vanuit elke provincie goed te bereiken. Het is altijd goed om een cursus te volgen bij Ingenium, want ze hebben bij deze organisatie maar liefst 20 jaar aan ervaring opgebouwd. Dat merk je natuurlijk direct in de kwaliteit van het onderwijs. Je zult dus niets te kort komen en de cursus is wat dat betreft ook echt een toegevoegde waarde. Verder is Ingenium zoals gezegd de marktleider op het gebied van keurmeester cursussen. Je vindt dus nergens een betere aanbieder van cursussen. De docenten zijn stuk voor stuk professionals en bestaan uit zowel veiligheidskundigen als specialisten. De cursussen die worden gegeven zijn intensief en to the point. Je krijgt dus in een korte tijd veel informatie en trainingen, zodat je optimaal wordt geschoold. Verder is het goed om te weten dat Ingenium van de klanten een score krijgt toebedeeld van maar liefst een 8,9. Dat is uiteraard ongekend hoog en biedt vele klanten het vertrouwen om een cursus bij Ingenium te volgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn