Katoenen tassen bedrukken, zelf doen of uitbesteden?

Een mooi verhaal over katoenen tassen bedrukken. Wie zou dat verwachten? Katoenen tassen bedrukken lijkt natuurlijk helemaal niet zo moeilijk, maar is het eigenlijk wel. Er zijn verschillende punten waarop het fout kan gaan. Soms is dat al bij het idee, maar het kan ook liggen aan de uitvoering. Bij elk proces ben je natuurlijk afhankelijk van meerdere soorten mensen. Dat kan soms helemaal verkeerd uitpakken, zeker als je niet op een lijn zit met iemand. Katoenen tassen laten bedrukken hoeft niet altijd stressvol te zijn. Beeld je de situatie eens in dat jij katoenen tassen wilt laten bedrukken en dat jouw opdrachtgever een bepaald logo op de tassen wil. Jij bent verantwoordelijk voor het aanleveren van de bepaalde logo’s en moet het formaat opgeven. Niet alleen het formaat, maar je zult ook een heleboel andere eisen moeten doorgeven. Wat voor logo erop moet is natuurlijk niet het enige. Je moet ook aangeven wat de kleur van de tas moet zijn, hoeveel stuks er bedrukt moeten worden en daarnaast kun je hopen op een goed verloop, zodat de deadline wordt gehaald en jouw opdrachtgever tevreden is. Als je dit zo leest dan betekent dit dat er in elke ronde aardig wat stress kan worden veroorzaakt als het aankomt op de katoenen tassen bedrukken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je kunt dit voorkomen door te kiezen voor een bedrijf als greengiving. Lees hieronder meer wat dit betekent voor jou.

Stressvrij katoenen tassen laten bedrukken? 

Uit het bovenstaande blijkt wel dat het stressvol kan zijn als jij katoenen tassen moet laten bedrukken en dit inhoudt dat jij misschien je baan wel kwijt kunt raken. Waarom zou je dan moet kiezen voor een bedrijf als greengiving als het gaat om minder stressvol katoenen tassen bedrukken? Dat is onder meer vanwege de volgende redenen: 
  • Zij kennen de klantbehoefte
  • Zij ontnemen je de moeite van keuzes maken
  • Zij zijn creatief
  • Zij werken precies en nauwkeurig

Wat is belangrijk aan het kiezen van een goed bedrijf? 

Katoenen tassen bedrukken, zelf doen of uitbesteden?Deze vraag lijkt natuurlijk vanzelfsprekend, maar hoeft dit niet te zijn. Waarom is hete eigelijk zo belangrijk om te kiezen voor kwaliteit? Dat is onder meer omdat je de tassen niet nogmaals wilt laten bedrukken. Je wilt toch niet vaker hetzelfde werk verrichten en het liefst dat de tas nog jaren meegaat? Zorg dan dat je keuze al gelijk in het begin goed maakt zodat je niet opnieuw dit proces door hoeft te gaan. Dat zou immers zonde zijn. Het is daarnaast, als je kijkt vanuit het perspectief van het bedrijf, ook fijner als een klant niet terug hoeft te komen als het gaat om de katoenen tassen bedrukken. Als er iets niet goed is dan betekent dit in de praktijk vaak ook nog eens dat het niet altijd hersteld kan worden. Dit heeft als gevolg dat alles opnieuw moet. Dit kost niet alleen tijd maar ook energie en geld, juist datgene dat zowel de klant als het bedrijf liever niet kwijt wil. Want tijd is geld, dat weten we allemaal. Zorg er daarom dus voor dat je weet wat je doet! 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn