APK woning gezocht? Holland Building Maintenance voor NTA8025 keuring!

Een auto wordt elkaar jaar APK gekeurd door een speciale keurmeester. Het moment dat uw auto wordt gecontroleerd of deze nog in goede staat verkeerd en veilig is om de weg mee op te gaan. Aangezien auto’s intensief worden gebruikt, is de kans op schade en gevaar groter. Hetzelfde geldt voor huizen. Het is belangrijk om regelmatig uw woning te laten controleren of deze nog in een goede en veilige bouwkundige staat verkeerd. Wij van Holland Building Maintenance helpen u hierbij graag onafhankelijk verder. De APK woning wordt uitgevoerd door een gecertificeerde inspecteur. Hij of zij beoordeeld uw woning op veiligheid en geeft daarnaast advies mee over hoe u eventuele verbeterpunten kunt aanpakken. Ook controleren of uw woning nog voldoet aan alle veiligheidseisen? Laat dan regelmatig een APK woning uitvoeren met de nta8025 keuring van Holland Building Maintenance!

APK woning nta8025

Net zoals bij auto’s, heeft een APK woning een aantal punten waarop wordt gecontroleerd. Hierbij staat uw veiligheid centraal. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de gasinstallatie en brandveiligheid. U kunt daarbij zelf ook punten doorgeven waarop extra gecontroleerd dient te worden. Heeft u bijvoorbeeld een oude CV, dan zullen wij deze extra goed controleren tijdens de inspectie. Daarbij kunnen wij (verhuurde) woningen controleren op onder andere legionella en andere gevaren om dit vervolgens preventief aan te kunnen pakken. Samengevat komt het er vooral op neer dat een woning APK geheel wordt aangepast aan uw wensen en de bewoners. Vooraf maken wij duidelijke afspraken, zodat u weet wat er wordt gecontroleerd. 

Voordelen APK woning Holland Building Maintenance

APK woning gezocht? Holland Building Maintenance voor NTA8025 keuring!Wij houden van duidelijkheid. Vooraf wordt er tijdens een kennismakingsgesprek besproken wat de situatie is van de woning, een korte geschiedenis en wat u graag extra wilt laten controleren tijdens de APK woning. Naar aanleiding hiervan wordt de inspectie deskundig uitgevoerd. De inspecteurs zijn volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en onderzoeken uw woning onafhankelijk in het belang van uzelf. Uw veiligheid staat namelijk bij ons voorop. Naar aanleiding van de uitgebreide inspectie stellen wij een professioneel rapport op over de bevindingen tijdens de inspectie. Daarbij besteden wij vooral aandacht aan het omschrijven van verbeteringsmogelijkheden. Met dit rapport kunt u gelijk aan de slag om de woning veiliger te maken. U mag vertrouwen op onze onafhankelijke inspecteurs die uw veiligheid voor ogen zien op een realistische wijze! Voldoet uw woning aan alle veiligheidseisen, dan ontvangt u na de APK woning het KIWA certificaat van één van onze gecertificeerde inspecteurs.

APK woning bij Holland Building Maintenance

  • Een uitgebreide veiligheidscontrole van de woning
  • Uitgevoerd door gecertificeerde inspecteurs
  • Heldere afspraken
  • Eigen punten aandragen mogelijk
  • Duidelijk en uitgebreid rapport met verbeterpunten
  • KIWA certificaat als de woning voldoet aan alle veiligheidseisen

Wilt u graag meer informatie over een woning APK? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voeren al jaren de keuringen uit in opdracht van makelaars, Verenigingen van Eigenaren, woningeigenaren en woningcorporaties. Tijdens een vrijblijvend gesprek worden de onderdelen van de keuring doorgenomen en kunt u eigen punten aandragen. Ook vertellen wij u meer over de kosten. Bekijk onze website voor meer informatie: nta8025.nl of neem gelijk contact met ons op. Zo werken wij samen aan een veilige woningen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn