Waarom kiezen voor een Microsoft open license?

Wij hebben een start-up bedrijf en wij hebben daarom altijd geld tekort. Wij hebben een aantal investeerders bereid gevonden om ons te ondersteunen, maar wij willen graag zorgvuldig met ons geld omgaan dus waar wij een besparing kunnen doorvoeren, daar zullen wij dat zeker doen. Vandaar dat wij onlangs gekeken hebben of wij ook aan goede, doch voordelige software konden komen. Wij hadden ergens een artikel gelezen over Microsoft open license en daar wilden wij graag meer van weten. Wanneer je namelijk met Microsoft open license kunt gaan werken, hoef je veel minder geld uit te geven omdat je niet alle software zelf hoeft te kopen. Wij hebben daarom op het internet gezocht naar mogelijkheden om aan microsoft open license te komen en wij hebben toen een heel mooie ontdekking gedaan. Wij kwamen namelijk al heel snel op de site van softtrader.nl terecht. Deze site heeft alles wat je je maar kunt wensen wanneer het gaat over een microsoft open license. Het mooiste is nog wel dat je hier een microsoft open license veel voordeliger kunt inkopen omdat je er namelijk een koopt die tweedehands is. Uiteraard gaat het hier over een abstract ding waardoor je dus weliswaar iets koopt wat al gebruikt is, maar waar je in de praktijk niets van merkt. Voor ons was het daarom heel handig om een microsoft open license tweedehands aan te schaffen omdat wij zo de kwaliteit van nieuwe software konden krijgen zonder dat wij daar de hoofdprijs voor hoefden te betalen. Wij hebben daarom meteen gekeken wat wij allemaal nodig hadden en wij hebben toen gezien of wij voor dit alles een microsoft open license konden vinden. Wij hebben gemerkt dat wij veel hebben gehad aan de site van softtrader.nl omdat men ons hier heel goed heeft weten voor te lichten over alles wat wij hier konden kopen. Wij hebben ook nog even met een van de mensen van dit bedrijf gebeld omdat wij er graag zeker van wilden zijn dat wij de juiste beslissing namen. Wij zijn toen heel goed voorgelicht en dat heeft ervoor gezorgd dat wij voor een heel goede prijs aan de juiste software zijn gekomen. 

Hier koopt u een Microsoft open license het voordeligst

Wij hebben op de site van softtrader.nl voor een heel goede prijs een Microsoft open license kunnen kopen. Sommige mensen zijn terughoudend om een tweedehands Microsoft open license te kopen, maar er is niets om u zorgen over te maken. Het gaat hier namelijk over iets dat volkomen legaal is en waar u zich geen zorgen over hoeft te maken. Wij werken nu al een tijd via deze Microsoft open license en dat bevalt ons heel erg goed. 

Kijk ook eens op softtrader.nl

Wanneer u ook graag met goede software wilt werken voor een lage prijs, dan raad ik u aan om even naar softtrader.nl te gaan kijken omdat:

  • u hier kunt zien wat u allemaal kunt aanschaffen
  • u hier heel snel kunt achterhalen hoeveel korting u kunt krijgen 
  • u hier eenvoudig een bestelling kunt plaatsen 

Ik hoop dat u ook veel voordeel zult gaan pakken.                     

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn