POS systeem op maat bestellen?

Een POS systeem wordt door ontzettend veel winkeliers gebruikt. Zowel voor online als offline verkopen, is een POS systeem onmisbaar. POS staat voor Point of Sale, waarmee meestal de kassa wordt bedoeld. Hier wordt immers de verkoop van een dienst of product gerealiseerd. Deze software kan echter veel meer beslaan. Bij novulo kunt u terecht voor op maat gemaakte software oplossingen voor uw bedrijf. Onze POS software kan u ondersteunen bij het bijhouden van uw kassasysteem, en is te gebruiken met hardware zoals een barcodescanner, pinapparaat en een fysieke kassa. Tegelijkertijd is onze software ook berekend op online verkopen. Een winkelier met deze software is hierdoor in staat een online verkocht artikel terug te nemen in een fysieke winkel. De integratie van voorraadbeheer en het kassasysteem maakt dit mogelijk. Uiteraard geven wij uw software vorm met uw specifieke organisatie in het achterhoofd. Hiervoor inventariseren wij uw behoeften en doen we een passend voorstel. Interesse in een POS systeem dat op maat is gemaakt voor uw bedrijf? Neem dan contact op met novulo voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

Mogelijkheden POS systeem

novulo is in staat uw POS systeem volledig af te stemmen op uw organisatie, omdat de software volledig in eigen beheer is gemaakt. Daarom kan de software op al uw systemen worden aangesloten, om soepele integratie met uw voorraadbeheersysteem en marketingtools te garanderen. Met een goed werkend kassasysteem voorkomt u frustraties bij uw personeel en klanten. Het wordt een stuk eenvoudiger uw marketing af te stemmen op de real time verkopen en uw klanten zijn in staat artikelen zonder moeite terug te brengen naar uw winkel, zonder dat uw eigen voorraadbeheersysteem voor problemen zorgt. Ons POS systeem wordt ondersteund door de meeste browsers en is te integreren met veelvoorkomende applicaties die gebruikelijk zijn in de retail. Met onze expertise in IT-oplossingen voor retail komt u altijd in contact met een novulo-expert die met u mee kan denken. Bent u eenmaal in het bezit van uw novulo IT-oplossing? Dan koopt u in de webwinkel zelf aanvullende modules om uw IT-omgeving uit te breiden. Uiteraard kunt u op elk moment onze supportafdeling bereiken en advies inwinnen. Al onze apps worden per maandelijkse licentie uitgegeven en gefactureerd. Dit biedt flexibiliteit aan al onze klanten en u kunt hier als nieuwe klant ook gebruik van maken.

Overige diensten

novulo biedt niet alleen POS systemen voor winkeliers. Als u in de retail werkzaam bent kunt u bij novulo ook terecht voor:

  • retail ERP software
  • webshop software
  • e-commerce software

Zo automatiseert u uw systemen en integreert u deze met uw bestaande software. Een grote slag maken richting een betere en efficiëntere online verkoop en marketing is ook mogelijk, met onze e-commerce software. Daarbij krijgt u natuurlijk altijd passend advies van één van onze medewerkers. Wij weten als geen ander wat noodzakelijk is voor een soepele bedrijfsvoering: de juiste IT-oplossingen die uw business ondersteunen. Meer weten over onze diensten en producten? Neem dan contact op met novulo en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. De grote aanpasbaarheid van al onze applicaties zorgt ervoor dat er altijd een oplossing beschikbaar is voor uw specifieke uitdaging. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn