Flyers

Zelf je eigen professionele flyers ontwerpen kan dankzij de ontwerptool bij Drukwerkdeal.nl. Mocht je zelf niet de juiste programma’s hebben om een flyer te ontwerpen, dan kan dat ook op de website van Drukwerkdeal.nl. Vervolgens kan je de overige kenmerken ook doorgeven. Bij Drukwerkdeal.nl kan je van begin tot eind je flyer samenstellen. Mocht je zelf wel over een ontwerpprogramma beschikken, dan kan je de bestanden sturen naar Drukwerkdeal.nl en zij drukken deze af op het papier dat je hebt opgegeven. Naast de papiersoort wordt je ook gevraagd op welk formaat het bedrukt mag worden. Het maakt niet welk papiermateriaal je kiest bij het flyers ontwerpen, het wordt altijd bedrukt met full color. Dit bestaat uit de CMYK-kleuren waarmee afbeeldingen en teksten optimaal uitkomen. Toch is er een kans dat jouw ontwerp toch anders uitkomt op de flyer, dan dat je bedoeld hebt. Houd dit ook in gedachten bij de flyers ontwerpen. Meestal wordt een flyer uitgegeven in A5 formaat op houtvrij gesatineerd mc papier met glans. Maar als je wilt dat jouw ontwerp werkelijk gaat opvallen, dan kan een uniek formaat en speciaal papier daaraan bijdragen. Zeker als dit beter aansluit bij de boodschap die op de flyer vermeld wordt.

Besteed aandacht aan flyers ontwerpen

Daar gaat het tenslotte om bij flyers ontwerpen. Ervoor zorgen dat de boodschap en de afbeeldingen op unieke wijze weergegeven worden. Als je dit ook nog laat bedrukken op het geschikte formaat en papier, dan bereik je wat je wilt. Bepalend is hoe je de flyer gaat verspreiden. Als je deze bijvoorbeeld gaat uitdelen, dan is een klein formaat van bijvoorbeeld A6 of A7 erg handig. De maten van A8 zou ook nog kunnen, maar dat is heel klein. De kleine formaten liggen makkelijk in de hand en worden sneller meegenomen. Als ze ook nog zijn gemaakt op dik papier, dan blijft de flyer langer heel. Zo is een A6 flyer bedrukt op houtvrij natuurkarton wit papier van 300 g/m2  perfect. Door het dikke papier is het een stevige flyer en het ruwe karton ideaal om tekst erop te drukken en te schrijven. Mocht je dus op het evenement zelf de kans willen openlaten op de flyer te schrijven, dan is dit materiaal een uitkomst. Dit zijn allemaal details waar je achter komt als je bestelling wilt doorgeven. Daarom is het handig bij het flyers ontwerpen je te verdiepen in de opties. Aan de hand daarvan kan je het ontwerp aanpassen zodat je straks een geweldige flyer in handen hebt.

Houd je aan de specificaties

Zorg bij flyers ontwerpen ervoor dat je bestanden aansluiten op de eisen van Drukwerkdeal.nl. Als je bestanden onjuist aanlevert, dan geeft dit problemen bij het produceren van het drukwerk. Voorkom deze problemen door de juiste eisen te verwerken in je bestanden. Drukwerkdeal.nl heeft ook voor de flyers ontwerpen documenten beschikbaar waarin de aanleverspecificaties gedetailleerd opgesomd staan. Lees deze informatiesheets goed door voordat je aan slag gaat met de flyers ontwerpen. Op deze manier kan je de bestanden direct passend maken. Veel specificaties zullen voor zich spreken, maar het kan geen kwaad je hierin te verdiepen. Alleen maar om ervoor te zorgen dat het doorgeven van de bestelling makkelijker gaat. Vervolgens heb je alles ook nog zo snel mogelijk in huis. Als alles volgens de procedures verloopt dan ontvang je de bestelling binnen ongeveer 5 werkdagen. Het is ook mogelijk een snelle levering aan te vragen. Drukwerkdeal.nl biedt hiervoor een next-day levering. Je betaalt dan iets extra’s, maar dan heb je sneller je eigen ontwerp in handen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn