Ontstoppingsbedrijf in Den Haag voor bedrijfspand

Ik ben een ondernemer en heb een magazijn op een bedrijventerrein in Den Haag, in dit magazijn heb ik mijn producten opgeslagen. Boven het magazijn heb ik ook een kantoortje, maar ik gebruik dit niet zo heel veel. Ik werk het liefste thuis en ga alleen langs het magazijn om mijn producten te versturen. Elke week bezoek ik het magazijn om alles te versturen en ik controleer regelmatig mijn voorraad, meestal ben ik binnen een paar uurtjes al weer weg. Boven in het kantoortje heb ik ook een toilet, maar dit toilet ziet er niet zo goed uit en ik gebruik het dan ook zelden. Dat ik het niet zo vaak gebruik is misschien wel de reden dat er af en toe problemen mee zijn, want zo nu en dan overspoelt het toilet. Ik huur het magazijn en had dit probleem al meerdere malen met de eigenaar besproken. De eigenaar had over de jaren al diverse keren een ontstoppingsbedrijf uit Den Haag ingeschakeld, maar dat leek het probleem alleen maar tijdelijk op te lossen. Zes maanden later kwam het probleem dan weer terug en kwam er weer een ontstoppingsbedrijf uit Den Haag langs om het te ontstoppen. Er staan veel bomen langs het bedrijventerrein en veel van de bladeren en takken komen in de afvoer. Helaas komen deze takken en bladeren in het afvoer op het dak, dit is een gedeelte waar ik niet bij kan komen. Ik denk dat het misschien het beste is om regelmatig alles te verwijderen uit het afvoer. De eigenaar is een wat oudere man en die wil dat eigenlijk niet zelf doen, wat ik wel kan begrijpen. Hij zou eigenlijk een bedrijf moeten inschakelen om dit te doen, maar hij doet dat nooit en daarom komt er regelmatig een ontstoppingsbedrijf uit Den Haag langs om het riool schoon te maken. Echter nadat de laatste keer het ontstoppingsbedrijf uit Den Haag langs kwam bleek dat er een scheur in het riool zat. Boomwortels hadden het riool aangetast en we besloten om een gedeelte van het riool te vervangen.

Het ontstoppingsbedrijf uit Den Haag verving een gedeelte van het riool

De eigenaar van het magazijn ging met de gemeente in overleg en zij besloten om de boom en wortels weg te laten halen. De gemeente zou ook opdraaien voor de kosten van het vervangen van het riool, maar dit zouden we zelf moeten aanpakken. Het ontstoppingsbedrijf uit Den Haag genaamd Rioolprobleemkwijt.nl kon voor ons het riool gedeeltelijk vervangen. Eerst moesten we wachten op de gemeente om de boom te verwijderen, maar zij konden dit verrassend snel doen. De gemeente zou twee weken later de boom en wortels verwijderen en het ontstoppingsbedrijf uit Den Haag zou nog dezelfde dag het riool vervangen. Dit bleek allemaal goed op elkaar afgestemd, want aan het einde van de middag was alles klaar en konden de mannen van het ontstoppingsbedrijf uit Den Haag weer naar huis. De gemeente zorgde dat alles de volgende dag weer netjes werd afgesloten en er was bijna niets te zien van de werkzaamheden. Het bedrijf had erg goed werk afgeleverd bij het vervangen van het riool. Gelukkig werden alle werkzaamheden gedaan op dagen dat ik niet in het magazijn hoefde te zijn en ondervond ik geen last ervan. Hopelijk hebben we nu ook minder problemen met verstoppingen nu een van de bomen weg is.

Rioolprobleemkwijt.nl kan helpen met de volgende problemen

  • Ontstoppen van het riool
  • Rioollucht verhelpen
  • Vernieuwen en repareren van het riool
  • Aanleggen van het riool
  • Inspecteren van het riool
  • Rioolprobleemkwijt.nl
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn