Een online dart scorebord waar men om staat te springen

Stel je eens voor: je wilt een potje darten met vrienden. Pen en papier al in de aanslag. Maar wie gaat de score bijhouden? Niemand staat te springen om alle scores goed bij te houden en het hoofd te breken over het hoofdrekenen. Vrijwilligers zijn er bijna niet om alles op te schrijven en bij te houden. Daar hebben wij, Van Loenhout Elektrotechniek uit Breda, wat op bedacht: Het online dart scorebord van Loen scorebord. Een gepersonaliseerd scorebord voor iedereen die een avond darten met vrienden gemakkelijker wil maken en daarnaast ook iedereen optimaal wil laten genieten van de wedstrijd.  Geen moeilijke breinbrekers, geen onhandig gedoe met pen en papier en het continu aanschaffen er van, maar gewoon simpel invullen op het online scorebord. De vrijwilligers staan in de rij om dit online dart scorebord te gebruiken. Dat wordt lootje trekken! Of een rondje geven als compensatie natuurlijk.

Een overzichtelijke online dart scorebord

Ons online dart scorebord is eenvoudig in gebruik en heeft een aantrekkelijk design. Het enige wat u nodig heeft is een iPad 2 of hoger. Daarnaast bieden wij een online dart scorebord tegen een gunstig tarief, wat deze handige app meer dan waard is. Geen pen en papier meer aan hoeven schaffen, maar een eenmalige aankoop van onze app. Het enige wat nog rest is een email met uw persoonlijke gegevens naar ons sturen. Zodra de betaling ontvangen is, ontvangt u van ons een gebruikersnaam en downloadcode voor ons online dart scorebord. U kunt nu de app i3 pro in de Appstore downloaden. Door het gemakkelijke gebruik zal alles zich vanzelf uitwijzen en kunt u de app gebruiken voor de scoreborden waarvoor u zich heeft aangemeld. U kunt daarnaast ook uw online dart scorebord personaliseren. Zo maakt Loen Scorebord uw gebruikservaring compleet. U kunt onder andere kiezen voor:

  • Achtergrondkleuren veranderen
  • Kiezen tussen een digitale en analoge klok
  • Zelf de spelersnamen invullen

Nadat u alle namen en de naam van het spel ingevuld heeft in het online dart scorebord is de app klaar voor gebruik. De score is op een overzichtelijke manier weergegeven en is het inzichtelijk voor zowel de spelers als het publiek. Het wedstrijdverloop is daarmee op het online dart scorebord in een oogopslag duidelijk. Indien het gebruik van een online dart scorebord nog niet duidelijk is of u wilt u aanmelden voor een online dart scorebord, kunt u de handleiding op onze website downloaden. Hier staat stap voor stap omschreven hoe u zich hiervoor aanmeldt.

Van Loenhout Elektrotechniek denkt mee

Van Loenhout Elektrotechniek is gespecialiseerd in elektronica in en rondom het huis. Daarnaast hebben zij met Loen Scoreborden een lijn opgezet voor het elektronisch maken van handigheden, zoals de online scoreborden voor verschillende sporten. Niet alleen hebben zij scoreborden voor darters, maar ook voor andere spellen ontbreekt de handige elektronica niet. Kijk voor een compleet overzicht en de handleiding op loenscorebord.nl. Wij geven u een unieke spelervaring en helpen u op weg naar zowel recreatieve en competitie mogelijkheden met uw vrienden. Komt u er niet uit? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor ondersteuning op elk gebied. Darten is nog nooit zo leuk geweest als met ons online dart scorebord. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt ons ook altijd mailen of bellen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u advies te geven over de aankoop van een of meerdere scoreborden en het gebruik ervan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn