Ik ben zeer tevreden over deze kapper in Den Haag

Een aantal maanden geleden heb ik een nieuwe baan gekregen in de politieke hoofdstad van ons land. Ik moest daarom verhuizen van het zuiden van ons land naar Den Haag en dat betekende ook dat ik hier op zoek moest naar een goede kapper in Den Haag. Ik heb namelijk een representatieve functie en dat houdt in dat ik altijd goed voor de dag moet komen. Ik ben namelijk het visitekaartje van mijn bedrijf en dan kan ik het niet maken om onverzorgd voor de dag te komen. Ik ga daarom vaak naar een specialist om mijn haar te laten doen en daarom wilde ik ook niet met de eerste de beste kapper in Den Haag in zee gaan. Ik heb daarom uitgebreid onderzoek gedaan naar waar ik een goede kapper in Den Haag kon vinden. Ik kreeg te horen dat ik een keer naar de site Bruna-Newlook moest gaan kijken. Deze tip kwam van een vrouw die er altijd keurig uitziet en die echt prachtig haar heeft. Dat maakte mij erg nieuwsgierig naar haar kapper in Den Haag en vandaar dat ik snel een keer op de genoemde site ben gaan kijken. Ze had inderdaad gelijk; deze kapper in Den Haag bood heel veel interessante mogelijkheden. De site van dit bedrijf ziet er uitermate keurig uit en je kunt zien dat deze met veel zorg en aandacht is gemaakt. Dat betekent doorgaans dat men ook veel oog heeft voor het werk dat zij leveren en ik wilde daarom graag een keer een afspraak met deze kapper in Den Haag inplannen. Ik heb daarom meteen even de telefoon gepakt en ik heb contact gelegd met een van de medewerkers van deze kapperszaak. Ik werd meteen heel vriendelijk te woord gestaan en ik kon al op heel korte termijn een keer langskomen. Dat was precies waar ik op gehoopt had, dus mijn dag kon niet meer stuk.

Deze kapper in Den Haag knipt, verzorgt en föhnt mijn haar altijd perfect

Toen ik de eerste keer naar deze kapper in Den Haag ging, had ik meteen in de gaten dat ik hier met vaklieden te maken had. Ik werd namelijk heel vriendelijk ontvangen en ik kreeg ook een heerlijk kopje cappuccino aangeboden. Ik hoefde maar weinig instructies te geven over hoe ik mijn haar wilde hebben en dat vond ik erg prettig. De vrouw die mij hielp, gaf mij ook nog een aantal tips. Ik heb namelijk altijd veel last van droog haar en dat is niet altijd handig. Deze kapper in Den Haag vertelde mij echter dat zij heel goede producten in hun assortiment hadden waarmee ik mijn haar heel goed zou kunnen behandelen. Daar had ik wel oren naar en ik heb daarom ook meteen de nodige middelen gekocht. Ik moet u zeggen dat deze kapper in Den Haag helemaal gelijk had, want mijn problematiek is momenteel grotendeels verholpen. Ik ging dus niet alleen weer naar huis met een prachtig geknipt en geföhnd kapsel, ik had ook de perfecte verzorgingsmiddelen in mijn tas. Ik wist meteen dat ik hier nog veel vaker zou komen.

Ik raad deze kapperszaak aan iedereen aan

Ik ben nu al een aantal keer bij deze kapper geweest en iedere keer kom ik er weer helemaal fris en fruitig vandaan. Men weet hier precies wat ze moeten doen om mij goed voor de dag te laten komen. Kortom:

  • deze kapper weet precies wat goed is voor mijn haar
  • men verkoopt hier heel goede producten voor een lage prijs
  • de sfeer in deze zaak is heel erg goed

Kijk even op Bruna-Newlook.nl voor meer info.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn