Een overheaddeur voor uw bedrijfspand

Vele bedrijven kennen het probleem dat een bedrijfspand, met name een loods of een fabriekshal voorzien moet worden van een deur die passend is voor de locatie. Een deur waarbij laden en lossen eenvoudig wordt en waarbij de toegang tot het pand voor iedere leverancier of transporteur mogelijk wordt gemaakt, terwijl het toch een gedegen manier is om het pand ook weer af te sluiten. Zeker op momenten dat er geen werkzaamheden worden verricht. De beste oplossing voor deze situatie is het plaatsen van een overheaddeur. Een overheaddeur is een grote deur die omhoog rolt en zo toegang verleent tot het pand. Niet alleen is dit ruimte besparend, maar levert een overheaddeur ook nog andere voordelen. We vertellen u meer over de voordelen van deze overheaddeur.

De voordelen van een overheaddeur

Er zijn een aantal aspecten waaraan een overheaddeur moet voldoen, te weten:

  • De deur moet een passende toegang vormen
  • De deur moet niet te veel ruimte in beslag nemen
  • De deur moet isoleren
  • De deur moet veilig in gebruik zijn
  • De deur moet geluiddempend werken
  • De deur moet bestand zijn tegen weer en wind

Dit is een aardige lijst met belangrijke aspecten waaraan een overheaddeur moet voldoen. Daarnaast moet een dergelijke deur ook gewoon praktisch in gebruik zijn. De keuze voor het plaatsen van de juiste overheaddeur kunt u eenvoudig doen via de website van Labex, www.labex.nl. Labex levert al jaren snelroldeuren, een andere naam voor de overheaddeur. Deze deuren zijn zeer sterk en bestand tegen alle soorten weersomstandigheden, waarmee u ervan verzekerd bent dat uw pand veilig kan worden afsloten en dat de deur de juiste toegang geeft tot uw bedrijfspand. Het voordeel van isolatie is ook zeker op deze deuren van toepassing. Het houdt warmte binnen en kou buiten en zorgt ervoor dat u in energiekosten kunt besparen. Dit kan helemaal door voor een overheaddeur te kiezen met een loopdeur, zodat niet de hele deur geopend hoeft te worden wanneer iemand naar binnen of naar buiten toe gaat. U isoleert overigens niet enkel in temperatuur, maar ook in geluid. De deuren laten geluid van buiten niet door naar binnen, waardoor omgevingsgeluid uw medewerkers niet zal afleiden. Daarnaast houdt het geluid uit uw bedrijfsruimte ook binnen. U zult dus minder overlast bezorgen aan omwonenden of nabij gelegen bedrijven. Deze deuren zijn daarnaast zeer veilig in gebruik en dat is wat u uw medewerkers wilt kunnen garanderen. De deuren zijn allemaal uitgevoerd met veerbreukbeveiliging. In het onwaarschijnlijke geval dat er een veer afbreekt zit er dus een beveiliging op, waarmee de deur gezekerd op zijn plaats blijft en er geen ongelukken kunnen gebeuren. Daarnaast zijn de deuren voorzien van geleiderails die beveiligd zijn tegen het ontsporen van de deur, hebben ze een onmiddellijke stopfunctie bij obstakels, dus als er iets onder de deur staat dan zal deze niet extra kracht uitoefenen om toch te sluiten, maar stoppen zodat uw medewerkers het object dat in de weg staat kunnen verwijderen. Ook zijn de kabels in geleiderails verwerkt, zodat er geen verwondingen kunnen ontstaan door deze kabels. De deuren zijn zeer eenvoudig in gebruik en werken snel, waardoor laden en lossen ook snel kan gebeuren. Dit kan mede dankzij de highspeed roller waarmee de overheaddeur wordt uitgevoerd.

Een offerte op maat

Bent u benieuwd wat de deuren van Labex voor u en uw bedrijfspand kunnen betekenen? Neemt u gerust eens contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Labex.nl maakt graag een offerte op maakt met de kosten voor het vervangen van uw verouderde deur of het plaatsen van een nieuwe deur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn