Bent u opzoek naar een goede tampon drukkerij? VK Print helpt u verder!

Als u opzoek bent naar drukkerij die voor u tamponprint kan uitvoeren, dan kunt u zich altijd wenden tot VK Print. Wij zijn een betaalbare specialist op het gebied van tamponprint! Tamponprint is een techniek, waarbij het mogelijk is om onregelmatige vormen te bedrukken. Ideaal voor alles wat niet plat of vlak is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op en onze vriendelijke collega’s denken graag met u mee in mogelijkheden: vkprint.nl

Topkwaliteit bedrukking met tamponprint 

Tamponprint werkt eigenlijk als een soort stempel. De tampon wordt gevormd door een siliconen rubber en is hierdoor zo flexibel dat het gebogen objecten kan bedrukken. Ideaal en van topkwaliteit met deze druktechniek. Het is daarom met tamponprint mogelijk om holle en bolle voorwerpen te drukken. Denk bijvoorbeeld aan mooie mokken in een gaaf design of wat dacht u van uw logo op een badeend als relatiegeschenk voor op beurzen? Voor al uw idee├źn bent u bij onze drukkerij van harte welkom!
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u namelijk optimaal van dienst zijn. Geheel product afhankelijk geven wij aan welke druktechniek de voorkeur heeft. Zoals eerder gezegd, is tamponprint ideaal voor gekromde en geprofileerde oppervlakken die bedrukt dienen te worden. Met tamponprint bereikt u een hele hoge resolutie voor enkel topkwaliteit aan bedrukte producten. Dat levert niet alleen een prachtig resultaat op, maar verkoopt zichzelf ook vele malen beter. Niet alleen een tekst of logo kan worden gedrukt met tamponprint, maar ook extra scherpe afbeeldingen kunnen worden geproduceerd! Wij van VK Print kunnen u hierbij graag voorzien. 

Het gebruiken van tamponprint is tevens een ideale overweging als u gebruik wilt maken van meerdere kleuren in uw bedrukking. Deze techniek maakt dit kostentechnisch erg aantrekkelijk. Onze medewerkers zijn deskundig en toegewijd en denken daarom altijd graag met u mee over de mogelijkheden. Daarbij hebben wij snelle levertijden en staan uw wensen altijd voorop bij ons! Doe daarom voor tamponprint een beroep op VK Print!

Uitstekende service bij VK Print

Wij werken binnen ons bedrijf met het motto: ‘U vraagt, wij drukken!’. Wij zijn servicegericht en vinden het belangrijk dat u altijd tevreden bent met het resultaat en het hele proces eromheen wordt hierbij zeker niet vergeten. Naast tamponprint helpen wij u graag verder met onder andere transferdruk, textieldruk, vlakzeefdruk en sublimatie. Wij maken enkel gebruik van de modernste technieken, zodat u altijd het perfecte eindresultaat heeft. Het gehele proces, van bedenken, bedrukken, controleren, verpakken en verzenden wordt door onze gemotiveerde medewerkers zorgvuldig gevolgd. Mochten er tussendoor vragen zijn of vanuit onze kant handige tips, dan wordt dit met u besproken. Op deze wijze produceren wij gezamenlijk met u prachtige producten met uw logo, tekst of afbeelding erop. 

Voordelen tamponprint bij VK Print:

  • Hoge resolutie bedrukking
  • Kostentechnisch ideaal voor meerdere kleuren
  • Perfect voor details en afbeeldingen
  • Snelle leveringen
  • Servicegericht en betrokken deskundigen
  • Denken graag met u mee
  • Speciaal voor ronde, geprofileerde producten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij hebben de beste druktechniek, waaronder haarscherpe tamponprint, voor u in huis! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en bekijk onze website voor meer informatie: vkprint.nl Wat mogen wij binnenkort voor u gaan bedrukken? 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn