Zoekt u barf voor uw huisdier?

BARF staat voor Bones and Raw Food of Biologically Appropriate Raw Food. Deze term wordt gebruikt voor het zelf samenstellen van zo’n dieet voor honden, katten en fretten. Animal Food Express hanteert een breed assortiment aan hondenvoeding en kattenvoeding. Zodra je een bestelling plaatst, spaar je direct voor korting door middel van Petpoints. Voor het bestellen kijkt u direct op animalfoodexpress.nl

Alles over BARF

Animaal Food Express beschikt over een erg breed assortiment diepvries dierenvoeding. Er zijn verschillende soorten BARF waar u uit kunt kiezen:

  • Orgaanvlees
  • Spiervlees
  • Bevleesd bot
  • Vuile pens

Zoals u misschien wel weet, is BARF diepvries voeding. Animal Food Express zal er dan ook altijd voor zorgen dat het bevroren afgeleverd wordt. Ook glutenvrij KVV is mogelijk bij Animal Food Express. Kortom voldoende keus om uw hond of kat te verwennen met de voeding van Animal Food Express.

Het voer voor de hond heeft veel belangrijke voordelen. Uw hond komt namelijk door deze voeding veel beter in zijn vel. Het samenstellen van zo’n BARF menu kan voor de hondenliefhebber zonder enige ervaring erg lastig zijn. De basis van het BARF menu bestaat over het algemeen 50 tot 60 procent uit bevleesde botten en rauw vlees, 10 procent uit orgaanvlees en 20 procent uit groenten, fruit of supplementen. Er zijn een paar sterke voordelen van BARF voor uw hond:

  • Gezonde en glanzende vacht
  • Goede ontlasting
  • Gezond gebit
  • Betere mondgeur
  • Actieve hond
  • Helpt bij allergie en huidproblemen

Ten eerste zal het zorgen voor een gezonde en glanzende vacht. Ten tweede zorgt het voor een goede ontlasting. Een gezond gebit en een aangenamere mondgeur zijn daarnaast ook erg handige voordelen. Het zal uw hond ook nog is actiever maken, en tot slot zal het ook helpen bij een allergie of huidproblemen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor dit soort hondenvoer. Zoals al eerder gezegd kan het opstellen van zo’n menu voor uw hond of kat soms lastig zijn. Om u een richting te geven hebben ze op de site enkele voorbeeld menu’s opgesteld. Deze kunnen u daarmee op weg helpen. Op basis van deze voorbeeldmenu’s kunt u dan zelf een geschikt BARF menu voor uw hond of kat samenstellen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact op nemen met de experts van Animal Food Express. U kunt uitgaan van een deskundig voedingsadvies voor uw hond of kat. Begin nu met BARF diepvriesvoeding voor uw hond of kat.

Animal Food Express

Animal Food Express is inmiddels uitgegroeid tot een erg bekende voedselleverancier op het gebied van katten- of hondenvoeding. Maar liefst 1032 klanten hebben dit bedrijf een oprechte beoordeling gegeven, en dit heeft geleid tot een gemiddelde van een 9.2. Ontzettend hoog dus, en dit is niet zo gek. Animal Food Express beschikt over een ontzettend groot assortiment, niet alleen op het gebied van BARF, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld snacks voor uw huisdier. Daarnaast kun je altijd zelf je bezorgmoment kiezen, en heeft u altijd de optie om deskundig voedingsadvies te krijgen. Dit maakt Animal Food Express een van de beste honden- en kattenvoeding leveranciers in Nederland. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn