Op zoek naar een veilige opslagbox in Woerden? Easybox biedt ruime uitkomst!

Bent u opzoek naar een goede en veilige opslagruimte, zodat u zorgeloos uw eigendommen kunt laten opslaan? Wellicht omdat u binnenkort gaat verhuizen of omdat thuis niet meer genoeg ruimte is om belangrijke en soms dierbare spullen veilig te bewaren. Een opslagbox is hiervoor een ideale oplossing! easybox bezit in onder andere Woerden grote opslaghallen op een bewaakt terrein. De opslagboxen hebben diverse afmetingen, zodat er altijd een ideale afmeting voor u bij zit!  Bekijk gemakkelijk
en overzichtelijk welke opslagbox passend is voor u via: 
easybox.nl Aan de hand van de getekende animaties, krijgt u al een goede inschatting hoe groot de diverse opslagruimtes zijn. Verwarmde opslagboxen met uitgebreide mogelijkheden en openingstijden in Woerden

In Woerden bezit easybox een grote opslaghal. Naast de stevige deuren, is er tevens een uitgebreid beveiligingssysteem aanwezig. De opslagboxen worden hiermee 24 uur per dag en 7 dagen per week in de gaten gehouden door onder andere de beveiligingscamera’s. Om voor zekerheid te gaan, krijgt u een eigen toegangscode om in de hal te komen, waar uw opslagbox zich bevindt. Daarbij ontvangt u een stevig hangslot voor uw eigen opslagbox, waardoor echt niemand anders toegang heeft tot uw opslagbox. De opslagboxen staan in een grote droge en verwarmde hal, zodat er geen schade door het weer of vocht kan ontstaan. 

Wat vaak als een groot nadeel wordt gezien van opslagboxen, is het feit dat er vaak zware of een grote hoeveelheid spullen verplaatst dienen te worden. Met de transportwagens van easybox is dit echter geen bezwaar meer. Een fantastische uitkomst en helemaal gratis als u voor opslagruimte bij easybox gaat! De transportwagens zijn op locatie aanwezig, dat vinden wij van easybox wel zo handig!
Daarbij dienen uw spullen met zorg verplaatst te kunnen worden. Daarom bieden wij speciaal voor u voordelige verhuisdozen aan. Stevige en degelijke kartonnen dozen, gegarandeerd voordeliger dan in uw bouwmarkt. Daarbij zijn ze al aanwezig op de plaats waar u ze nodig heeft: namelijk bij uw opslagruimte in Woerden. 

Ten slotte zit niemand te wachten op beperkte openingstijden. Daarom hanteren wij van easybox in Woerden ruime openingstijden! U bent van harte welkom van 06:00 uur ‘s morgens tot wel 23:00 uur ‘s avonds. Zo kunt u wanneer het u het beste uitkomt, bij uw spullen en dat zeven dagen per week. 


Opslagruimte in diverse afmetingen bij easybox in Woerden

In ons mooie pand in Woerden zijn er verschillende afmetingen beschikbaar aan opslagruimte. De opslagruimtes variĆ«ren tussen de 1,5 tot wel 50 vierkante meter. Wij vinden het belangrijk dat de opslagbox voldoet aan uw wensen. Om u een goed beeld te geven van de verschillende afmetingen en u tevens zo goed mogelijk te kunnen adviseren, bent u altijd van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Gezamenlijk met onze gespecialiseerde adviseurs in Woerden, bekijkt u verschillende groottes opslagboxen en kunt u gemakkelijk bespreken, welke opslagruimte het beste bij uw wensen past. Of u nu voor een bepaalde periode een opslagruimte wilt huren of voor een langere tijd. easybox biedt flexibele contracten voor elke gewenste periode. 


De passende opslagruimte voor u in Woerden 

  • Verwarmde en droge opslagboxen op een afgesloten terrein
  • 24 uur per dag en 7 dagen in de week bewaakt 
  • Ruime openingstijden, zeven dag per week, van 06:00 uur tot en met 23:00 uur
  • Gratis rondleiding en vrijblijvend advies
  • Flexibele contracten
  • Gratis transportwagens ter beschikking
  • Diverse afmetingen aan opslagruimte beschikbaar
  • De goedkoopste opslagdozen te verkrijgen

Wij van easybox zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over de ideale opslagruimte voor u in Woerden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen en wij vinden de ideale opslagruimte voor u in Woerdeneasybox.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn