Zweedse pantoffels

Afgelopen zomer zijn mijn vrouw en ik op vakantie gegaan naar Zweden. We waren nog nooit in Scandinavië geweest en wilden eens wat anders bezoeken. Onze dochter was er een paar maanden daarvoor geweest en dacht dat wij het ook leuk zouden vinden. Normaal gaan we op vakantie naar warme landen, als Spanje, of Italië, maar dit was een leuke afwisseling. We begonnen in Stockholm voor een paar dagen, waar we rustig de stand konden bekijken en heerlijk hebben gegeten. Het is een erg mooie stad waar veel te zien is, maar we vonden het wel een beetje duur. Daarna bezochten we nog Malmö en Göteborg en gingen we een aantal dagen naar het noorden. Mijn vrouw wilde graag een tour doen door de natuur en we vonden een bedrijf dat de tour voor ons kon verzorgen. We waren allebei verrast door de mooie natuur, dit hadden we niet verwacht. We hadden wel gelezen dat het mooi was en onze dochter zei het ook, maar dit overtrof onze verwachtingen. We verbleven in een aantal erg mooie hotels in de bossen. In een van de hotels hadden ze speciale Zweedse pantoffels voor de gasten. Mijn vrouw vond ze erg lekker zitten, maar we mochten ze niet mee naar huis nemen. De vakantie was een mooie combinatie van leuke steden en mooie natuur. We hadden veel souvenirs gekocht die we naar huis terugnamen. In een winkel zagen we ook de Zweedse pantoffels die mijn vrouw zo leuk vond, maar in de zomer denk je er niet aan om pantoffels kopen. Ze had ze beter wel kunnen kopen, want toen we op het vliegveld stonden, had ze spijt dat zij de Zweedse pantoffels niet gekocht had.

Zweedse pantoffels van Shepherd

Vorige week was mijn vrouw jarig en ik moest lang nadenken over wat ik haar voor haar verjaardag zou geven. Zij is iemand die altijd alles koopt wat zij hebben wil, daarom is het lastig om iets leuks voor haar te kopen. Gelukkig herinnerde ik me de Zweedse pantoffels van de vakantie. Ik dacht alleen dat het misschien lastig zou worden om Zweedse pantoffels hier in Nederland te kopen. Gelukkig vond ik de website shepherd-pantoffels.nl. Hier verkopen ze dezelfde pantoffels die wij op vakantie hadden gezien. Voor de zekerheid controleerde ik haar schoenmaat in een aantal van haar schoenen en plaatste de bestelling. De Zweedse pantoffels zagen er erg leuk uit op de website en aangezien het al wat kouder wordt, weet ik zeker dat ze de pantoffels veel zal gebruiken. De dag daarna kwamen de pantoffels binnen en ik moest nog een paar dagen wachten tot haar verjaardag.

Erg blij met het cadeau

Ik had op haar verjaardag een lekker ontbijtje gemaakt en het cadeautje al op de tafel gezet. Toen ze de Zweedse pantoffels zag, was ze blij verrast. Ze vond het heel lief dat ik me herinnerde dat ze de pantoffels zo leuk vond en vond het een erg leuk cadeau. Ze paste de Zweedse pantoffels meteen aan en gelukkig zaten ze goed. De pantoffels staan haar erg leuk en ze zegt dat ze erg comfortabel zijn. De pantoffels zijn gemaakt van schapenwol en zijn daardoor altijd lekker warm. Je kan zien dat de pantoffels gemaakt zijn van goede materialen en daardoor lang mee gaan. Mijn vrouw is erg blij met het cadeau. De Zweedse pantoffels van Shepherd zijn een erg leuk cadeau

  • De pantoffels zijn gemaakt van de beste materialen
  • De pantoffels blijven altijd lekker warm
  • Ze zitten erg comfortabel
  • Het zijn pantoffels van de beste kwaliteit en gaan lang mee
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn