Een kluis kopen bij Allesveilig.nl

Wat een domper was het om thuis te komen van vakantie en erachter te komen dat er was ingebroken. Ik heb een eigen zaak en werk daarom vanuit huis. Ik kreeg dan ook meteen een hartverzakking toen ik de ravage aantrof in mijn huis. Alles was overhoop gehaald en allerlei papieren lagen rondgeslingerd door mijn huis en mijn kantoor. Het was echt verschrikkelijk. Ik heb nog wel geluk gehad, want de meest waardevolle spullen hebben de inbrekers niet kunnen vinden. Toch had ik de schrik te pakken. Ze hadden zo mijn creditcard, die nog thuis lag, mijn horloges en andere waardevolle spullen kunnen meenemen. Ik dacht, dit gebeurt me niet meer, ik ga een kluis kopen.

Een kluis kopen voor meer dan waardevolle spullen

Natuurlijk wilde ik een kluis kopen om mijn waardevolle spullen in te kunnen opbergen, maar dat is niet het enige. Een inbraak kan ook gebeuren op een dag dat ik gewoon een avond niet thuis ben. Dan heb ik bepaalde dingen, zoals mijn laptop, niet bij me. Ik woon in een rijtjes huis en vanaf de achterkant is er geen zicht op wie er vanuit mijn tuin mijn huis binnen komt. Het kan dus zo weer gebeuren. Ik wilde daarom een kluis kopen, waar ik na mijn werkdag ook mijn laptop en werkspullen in kwijt kan. Niet alleen omdat een laptop waardevol is, maar met mijn eigen zaak ben ik ook verantwoordelijk voor alle persoonsgegevens van mensen waarmee ik zaken doe en ik heb zowel zakelijke als particuliere cliënten, waarbij ik met gevoelige informatiewerk. Ik heb mijn computer wel heel goed beveiligd, maar met diefstal had ik nog geen rekening gehouden. Zeker met die nieuwe AVG privacywetgeving ben ik door het oog van de naald gekropen en ben ik ontkomen aan een datalek. Ik ga dus een kluis kopen waarmee ik zeker ben dat dit soort dingen zeker zijn gesteld.

Met dit plan op zoek naar een kluis

Via de website van allesveilig ben ik terecht gekomen op een prachtige selectie met allerlei kluizen voor diverse toepassingen. Een kluis kopen moet hier dus wel lukken. Er zijn veel soorten kluizen en ik zet alle soorten gewoon even op een rij:

 • Privékluis
 • Voordelige kluis
 • Hoge waardeberging
 • Laptopkluis
 • Inbouwkluis
 • Wapenkluis
 • Hotelkluis
 • Vloerkluis
 • Biometrische kluis
 • Verborgen kluis
 • Autokluis
 • Kassa en afstortkluis
 • Waardekast

Het is een lange lijst met vele opties waaronder je ook nog eens een breed assortiment hebt per categorie. Een kluis kopen is via deze site eenvoudig, maar je moet wel eerst bepalen waarvoor een kluis kopen voor jou de beste optie is. Natuurlijk wilde ik in eerste instantie kijken bij de voordelige kluizen. Ik wil wel een kluis kopen, maar het hoeft geen bankkluis te zijn, dus ik wilde een kluis kopen tegen een leuke prijs. Gelukkig is dat op deze site mogelijk, ongeacht het soort kluis. Vanwege mijn laptop ben ik daarom direct bij de laptopkluizen gaan kijken. Daar vond ik ook nu weer een uitgebreide keuze aan kluizen die aansloten op mijn wensen voor een kluis. Mijn laptop past erin, ik kan er ook nog papieren en andere zaken in opbergen, zoals mijn creditcard, waardevolle spullen en documenten en een aantal sieraden. Een laptopkluis is dus geschikt voor mij, want deze hoeft niet ingebouwd te worden en kan ik prima in een kast kwijt. Bijkomend voordeel is dat de laptopkluizen ook nog eens scherp geprijsd zijn en ze zijn snel te leveren. Een prima optie dus en ik heb deze kluis nu thuis, bij alle ordners met dossiers van mijn cliënten opgeborgen in afsluitbare kast. Nu is alles extra veilig door middel van een kluis van Allesveilig.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn