Zoekt u moderne bruidsmode? Kom dan naar Amersfoort

Bent u op zoek naar een mooie trouwjurk? Of hebt u nog geen net pak en is het de hoogste tijd om dat pak uit te zoeken? Kortom: bent u op zoek naar bruidsmode omdat u binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen? Kom dan eens een kijkje nemen op de site van Valkengoed bruidsmode: valkengoed.nl. Het zal u verbazen hoeveel tijd u nog kwijt bent aan het uitzoeken van comfortabele bruidsmode en de juiste maat en de juiste kleur. Zeker als u een echte twijfelaar bent en al bij diverse modehuizen hebt gekeken. Misschien hebt u het internet afgezocht en kunt u ook daar niets vinden dat aan uw wensen voldoet. Bent u ten einde raad? Geef dan Valkengoed een kans. Al meer dan 30 jaar zorgen we ervoor dat bruidsparen in het hele land bruidsmode kunnen vinden dat geheel aan hun wensen voldoet. Het is traditioneel gezien gebruikelijk om niet samen te komen. Het moet immers voor de bruidegom een verrassing blijven in welke jurk de bruid opkomt. Een onthulling die pas tijdens de plechtigheid wordt gedaan. Zoekt u als aanstaande bruid een mooie jurk? Trek er dan minstens een dag voor uit en maak een afspraak bij ons in Amersfoort. Neem gerust uw moeder en/of uw beste vriendin(nen) mee. Dan maken we er een gezellige dag van die pas voor bij is als u een keuze hebt kunnen maken.

Dankzij onze bruidsmode straalt u op uw trouwdag

Onze website biedt alvast een keur aan mogelijkheden. Zoals als man als vrouw kunt u op de site genieten van de pracht en praal die we u te bieden hebben. U kunt dit stiekem doen in uw eigen tijd zodat uw partner niet mee kan kijken. Natuurlijk kunt u er in een modern huwelijk ook voor kiezen om het wel samen uit te zoeken. Bruidsmode heeft een prijskaartje dat niet altijd even meevalt. De bruiloft is een dure dag maar u maakt het zo duur of juist zo goedkoop als u zelf wilt. Dat geldt ook voor onze bruidsmode. Weliswaar leveren we enkel bruidsmode van bekende A-merken, we geven ook flinke kortingen op pakken en jurken die bijvoorbeeld uit ons assortiment verdwijnen. Ze maken plaats voor de nieuwe collectie en daar kunt u de vruchten van plukken. Zo is er binnen ieders budget wel iets te vinden. U kunt eenvoudig alle opties bekijken en vervolgens een afspraak maken met onze winkel. Het is immers wel verstandig om uw gekozen jurk in het echt te bekijken en te passen. Natuurlijk kunnen we de bruidsmode aanpassen zodat het geheel op maat zit en u zich vrij en blij kunt bewegen op hopelijk een van de mooiste dagen van uw leven.

Ook voor mannen bieden we een keur aan pakken aan

Voor zowel mannen als vrouwen is er bij ons alles te vinden wat u nodig hebt aan kleding en accessoires.

  • Want niet alleen verkopen we trouwjurken en pakken,
  • Ook schoenen en hakjes horen bij ons assortiment,
  • En wat dacht u van trouwsieraden zoals prachtige kettingen en tiara’s?
  • En vergeet ook niet om aan bruidslingerie te denken.

Hebt u nog vragen over onze bruidsmode, over onze werkwijze of over de prijzen? Neem dan gerust even contact met ons op. We zijn tijdens kantooruren natuurlijk telefonisch bereikbaar en u kunt ons mailen. U bent van maandag tot en met zaterdag welkom in onze winkel en op zondagen op afspraak. Wilt u meteen gaan passen? Maak dan van te voren een afspraak want dan staat er de hele dag iemand voor u klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn