Segway mini pro

Een Segway wordt steeds populairder. Niet alleen meer als lokkertje waar een bedrijf mee kan pronken, maar ook steeds maar als daadwerkelijk functioneel vervoersmiddel. Het nieuwste product in de Segway productlijn is de Segway mini pro, een revolutie waar u zelfs uw handen niet meer nodig heeft. Deze Segway mini pro is eenvoudig en intuïtief met uw lichaam te besturen, zodat u uw handen vrij houdt. Bij Ninebot Flevoland vindt u een ruim assortiment Segways van Ninebot, waaronder ook de Segway mini pro. Kom langs bij ons in de showroom voor een vrijblijvende proefrit of bestel direct online!

Wat is een Segway Mini Pro?

Ninebot is de oorspronkelijke aanbieder van zelfbalancerende voertuigen en dat is te merken in het gebruiksgemak. Segways van Ninebot zijn zeer stil, makkelijk te besturen en voorzien van alle gemakken. Ook werkt Ninebot aan de RDW keuring voor de Segway mini pro, zodat u er ook mee op de openbare weg mag. Zonder een RDW keuring riskeert u hiermee een boete van 180 euro of meer als u toch op de openbare weg rijdt. Momenteel is de Segway Elite, de grote broer van de Mini pro, al wel goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg, zodat u er zonder zorgen mee kunt gaan rijden. De verwachting is dat de Segway mini pro ook zal worden goedgekeurd, maar wanneer dit precies gebeurt is moeilijk te zeggen. Momenteel is de Segway mini pro daarom vooral een leuk speeltje, maar echt de openbare weg op mag u er niet mee. En dat is jammer, want is het een uitstekend alternatief voor de duurdere Segway Elite.

Kniebesturing in plaats van handbesturing

Een Segway mini pro is de kleinere variant van de Segway Elite, de bekende grote Segway, en is alleen uitgerust met kniebesturing. De Segway Elite wordt standaard geleverd met handbesturing, maar het is ook mogelijk om de Elite uit te rusten met kniebesturing. Ook in andere opzichten is de Segway Elite de grotere broer van de Segway mini pro: de Elite is iets zwaarder, een stuk stabieler, de wielen zijn iets groter en hij kan hellingen tot 30 graden aan, terwijl de mini pro maar tot 15 graden kan klimmen. Uiteraard zit hier ook een prijskaartje aan: voor de prijs van één Segway Elite kunt u meer dan drie Segway mini pro’s aanschaffen. Bezien in dat licht is de mini pro eigenlijk een zeer indrukwekkende prestatie van Ninebot: ze zijn in staat gebleken om een zeer succesvol product kleiner te maken en tegelijkertijd ook de prijs flink te doen laten zakken. Een mini pro is daarom een uitstekende optie als u een instapmodel zoekt, waar u vooral plezier van kunt hebben. De mini pro is wat minder geschikt als vervoersmiddel dat u uitleent, omdat de bediening iets minder eenvoudig is. Onze ervaring is dat de meeste mensen er wel aan wennen na vijf minuten rijden met de mini pro, maar dat het vooral onwennig blijft dat u niks heeft om vast te pakken. Voor de ervaren rijder is dit fijn, want zo heeft u uw handen vrij, maar we merken dat nieuwe rijders graag de stabiliteit willen ervaren door de mini pro vast te houden. Bent u ook enthousiast geworden? Bij Ninebot Flevoland kunt u vrijblijvend de Segway mini pro proberen. Ook hebben wij vaak diverse modellen in het assortiment die we voor een nog lagere prijs aan kunnen bieden, omdat het bijvoorbeeld refurbished modellen zijn. Dat maakt de Segway mini pro tot het perfecte instapmodel, voor als u de Segway gewoon eens wilt proberen. Heeft u interesse gekregen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn