Wilt u uw muren met latex spuiten laten?

In ons huis zaten tot voor kort twee muren die van ruwe stenen waren gemaakt. Dat zou heel mooi industrieel kunnen lijken, ware het niet dat de vorige bewoners niet echt smaak hadden en voor heel lelijke stenen gekozen hebben. Wij zaten flink met deze muur in onze maag omdat wij niet helemaal wisten wat wij van deze muur moesten maken om er iets toonbaars van te maken. Wij hebben daarom gekeken of wij de boel ook met  latex spuiten konden laten. Wanneer wij dat namelijk konden doen, dan hoopten wij dat wij een mooie strakke muur konden maken en dus hebben wij gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een bedrijf wilden inschakelen dat ons kon helpen met het latex spuiten. Wij hebben toen bij een aantal bedrijven offertes aangevraagd voor het latex spuiten en wij hebben gemerkt dat wanneer je je muren met latex spuiten wilt laten, je er zeker van kunt zijn dat je een strak resultaat kunt krijgen. Wij hebben wel van iedereen te horen gekregen dat de muren nog wel behandeld moesten worden omdat je niet zomaar latex spuiten kunt op ruwe stenen. Wij hebben toen gekeken wie deze totale klus voor de beste prijs kon uitvoeren en wij hebben gemerkt dat de mensen van wandenplafondspuiten.nl ons het beste konden helpen. Wij hebben toen gezien dat deze mensen ons heel goed van dienst konden zijn en wij hebben daarom ook bij hen een offerte voor het latex spuiten aangevraagd. Wij kregen toen te horen dat zij ons heel goed van dienst konden zijn en dus hebben wij al heel snel even contact met hen gelegd. Hun offerte voor het  latex spuiten was ook heel goed te noemen en dus hebben wij hen uiteindelijk de klus gegeven. Wij hebben toen gemerkt dat zij geen gras lieten groeien over het latex spuiten en dat zij ons al op heel korte termijn van dienst konden zijn. Wij zijn daarom zeer tevreden over het feit dat wij deze mensen hebben ingeschakeld toen wij onze muren met latex spuiten wilden laten. 

Deze mensen kwamen bij ons latex spuiten

Wij hebben onze muren met latex spuiten laten en wij kunnen zeggen dat het eindresultaat mooier is geworden dan wij hadden durven dromen. Het is namelijk zo dat de wanden door het latex spuiten weer strak zijn geworden en bovendien hebben wij veel meer licht in huis gekregen. Wij lieten namelijk een lichte kleur latex spuiten op de muren en dat heeft een enorm effect gehad. Kijk daarom ook een keer op wandenplafondspuiten.nl wanneer u ook uw wanden wilt aanpakken. 

Wilt u ook een offerte aanvragen? 

Mocht u ook een offerte willen aanvragen, dan kunt u altijd even:

  • Naar wandenplafondspuiten.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan opties kunt vinden 
  • Een offerte aanvragen zodat u weet op welke kosten u moet rekenen 

Wij zijn blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben want zij hebben ons een heel goed resultaat weten op te leveren. Kijk daarom ook even op de site om te zien wat zij voor u kunnen doen.                           

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn