Wilt u ook uw loonadministratie uitbesteden?

Actium - Loonadministratie uitbestedenBent u de eigenaar van een middelgroot bedrijf en hebt u het een beetje druk, om het even zacht uit te drukken? Komt u om in de papieren en e-mails die u moet beantwoorden en weet u zo langzamerhand niet meer waar u nou het beste kunt beginnen met orde scheppen? De loonadministratie uitbesteden kan dan een hele goede eerste stap zijn om de werkdruk voor u wat te verlichten. Want als u de loonadministratie uitbesteden gaat, dan zult u weer meer tijd over houden. Het is een welbekend feit dat dit elke bedrijfseigenaar altijd vele uren per week kost. En dat terwijl het eigenlijk helemaal niet tot uw takenpakket hoort en u waarschijnlijk heel ergens anders goed in bent. Het is uiteraard een optie om personeel in te gaan huren voor deze administratie van de lonen. Maar dit brengt ook weer de nodige kosten en verplichtingen met zich mee. Als u de loodadministratie uitbesteden gaat, dan hebt u eigenlijk het beste van twee werelden te pakken. U houdt én tijd over én hoeft er niet apart iemand voor aan te nemen. Maar aan wie kunt u dan de loonadministratie uitbesteden? Het is een goed plan om u eerst eens even te oriënteren op het aanbod van freelancers op dit gebied. Als u een beetje meer zekerheid wilt hebben op dit gebied, dan is het ook een goed idee om eens wat verder te kijken dan uw neus lang is. U kunt de loonadministratie uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf dat zich bezighoudt met administratie en belastingen bijhouden voor andere bedrijven. In andere woorden: een administratiekantoor. Zou u op dit moment nou ook wel uw loonadministratie uitbesteden willen aan een betrouwbare partner? Aarzel dan niet en lees direct even verder in de volgende alinea, want daar wordt u exact uit de doeken gedaan met wie u dan het beste in zee kunt gaan.

Aan ons kunt u uw loonadministratie uitbesteden met een gerust hart

Veel eigenaren van bedrijven kiezen er toch maar niet voor om te gaan voor de loonadministratie uitbesteden. Ze denken dat ze dan

  • zelf het overzicht kwijt raken
  • de touwtjes niet meer in handen hebben
  • met hoge kosten komen te zitten
  • niet weten waar ze aan toe zijn

En zo zijn er nog wel meer redenen op te noemen waarom mensen niet hun loonadministratie uitbesteden. Gelukkig kunnen wij van Actium u vertellen dat er niets is om over in te zitten. Er is niets om u zorgen over te hoeven maken, omdat wij er voor een zacht prijsje voor kunnen zorgen dat de administratie van de lonen van uw personeel in kannen en kruiken is. En dat zonder dat u zelf de controle hoeft te verliezen. Wij nemen alleen al het werk uit handen, waardoor u zelf tijd over houdt om u op de dingen te richten waar u echt goed in bent: het runnen van de onderneming. Als u de loonadministratie uitbesteden wilt, is het dus een heel verstandig idee om voor ons te kiezen. Bij ons zit u namelijk echt voor een dubbeltje op de eerste rang. De loonadministratie uitbesteden aan Actium biedt de volgende voordelen:

  • ten eerste houdt u veel tijd over
  • ten tweede worden alle lonen door ons bijgehouden en wordt de betaling verzorgd
  • ten derde hebt u niet meer te maken met een grote papierwinkel op uw bureau
  • ten vierde kunt u zich weer richten op uw kerntaken
  • ten slotte kunt u er ook voor kiezen om uw personeelsadministratie en belastingaangiftes aan ons uit te besteden

Al met al is de loonadministratie uitbesteden aan Actium dus een goed idee, omdat u in één klap van al uw problemen verlost bent. Vele klanten gingen u voor in het loonadministratie uitbesteden aan ons. En dat is niet voor niets. Het zegt genoeg!

Administratiekantoor Actium staat voor u klaar

Actium Administratie en Belastingen is een gerenommeerde firma uit Alphen aan den Rijn. Natuurlijk hebben wij veel klanten in de omgeving van deze plaats. Maar ook in de rest van het land zitten ondernemingen die graag een beroep op ons doen als het gaat om de loonadministratie uitbesteden. Dus ook als u helemaal in het noorden of het zuidoosten van het land woont, dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wilt u ook wel de loonadministratie uitbesteden aan ons? Twijfel dan niet langer en breng vandaag nog even een bezoekje aan actium.nl om meer te weten te komen over ons bedrijf. Aan ons kunt u niet alleen de loonadministratie uitbesteden, maar ook uw belastingaangiftes voor de omzet- en inkomstenbelasting en de personeelsadministratie. Wij werken voor zzp’ers, kleine bedrijven en grote. Het maakt dus niet uit wie u bent, wij zijn u altijd graag van dienst. Heeft u echter nog een paar vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Wij snappen als geen ander dat u graag weloverwogen een keuze wilt maken en staan u daarom graag alvast te woord. U kunt ons bellen tijdens kantooruren, om uw vragen te stellen. Maar u kunt ook een mail sturen met daarin uw vraag over de loonadministratie uitbesteden. Voorts is het mogelijk om het contactformulier op actium.nl in te vullen. Wij hopen spoedig van u te horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn