Wilt u graag tassen bedrukken? Besteed dit werk eens uit!

Waarom zou u tassen bedrukken? Dat is een belangrijke vraag die wij van maxilia.nl graag willen beantwoorden. Reken er maar op dat het antwoord positief zal zijn. En dat zeggen we niet omdat we bevooroordeeld zijn in de zin dat u het tassen bedrukken aan ons kunt overlaten. Het is eerder simpelweg een feit dat tassen bedrukken een goede manier van marketing is. Keer op keer bewijzen we dat we daar gelijk in hebben. Niet voor niets hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,9 op basis van duizenden stemmen. Dat betekent dat duizenden klanten u zijn voorgegaan en ook hun tassen of andere relatiegeschenken hebben laten bedrukken met hun naam, logo, slagzin en ga zo maar door. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag tassen bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam? Kies dan de tassen uit die u wilt laten bedrukken door Maxilia. Want we hebben tassen in alle soorten en maten zodat er voor ieder wat wils te vinden is.

  • Katoenen tassen,
  • Papieren tassen,
  • Plastic tassen,
  • En de zogenaamde big shopper tassen, handig als u boodschappen gaat doen bij uw plaatselijke supermarkt.

Tassen bedrukken, wat zijn daar de voordelen van?

Tassen bedrukken om uit te delen als supermarkt is een goed idee. Eigenlijk geldt dit voor elk bedrijf dat producten verkoopt. Het is immers prettig dat u de klanten kunt voorzien van een tas met daar gegevens op afgedrukt. Het is een stukje klantenbinding. Voor de plastic tassen raden we het echter wel aan om er een klein bedrag voor te vragen, u wordt er immers dor de belastingdienst op aangesproken. Plastic tasjes zijn slecht voor het milieu. We willen ze zeker voor u bedrukken maar hopelijk begrijpt u dat we een jong en innovatief bedrijf zijn. We raden daarom de katoenen en papieren varianten aan. Dan weet u zeker dat de tassen lang meegaan. En ook al komen ze in de natuur terecht, ze zullen snel vergaan. Als u aan tassen bedrukken denkt dan denkt u al snel aan een mooi bedrijfslogo dat op de tassen kan pronken. Hebt u al een logo ontworpen? En springt dit in het oog? Dan kunt u dit tijdens het bestellen direct uploaden. We passen het zodanig aan dat het perfect past op de tas die u hebt uitgekozen. Maar die aanpassingen zijn nooit zo drastisch dat u het originele ontwerp niet meer terugvindt. En mocht u trouwens een slagzin willen plaatsen dan is het misschien een leuk idee om een prijsvraag uit te schrijven onder uw personeel of uw klanten. Wie weet komen ze met de perfecte slagzin op de proppen.

Binnen enkele werkdagen hebben we de tassen bij u bezorgd!

U bent bij ons van harte welkom als u tassen wilt bedrukken. Besteed dit werk uit! U hebt hier waarschijnlijk niet de tijd, de machines en het materiaal voor. Tassen bedrukken is een klusje naar ons hart en we doen dit dan ook met enige regelmaat. U kunt uiteraard allerlei ander promotiemateriaal en kantoorartikelen via onze website bestellen. Zowel in het klein als in het groot. Want we willen kleine ondernemers ook graag helpen bij het opzetten van hun bedrijf. En daar komt heel wat marketing bij kijken. Een slim en verantwoord idee is het laten maken van tasjes waar klanten dagelijks gebruik van kunnen maken. Maak dus snel uw keuze, vul uw gegevens in en laat het drukken maar aan ons over. Kijkt u graag de kat uit de boom? Dan doen we daar beslist niet moeilijk over en sturen u graag een monster toe! kom snel kijken op maxilia.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn