Wij bestelden hier een flowpacker voor onze theezakjesproductie

Ons bedrijf is tientallen jaren geleden begonnen met het verkopen van thee. Deze thee importeren wij vanuit alle hoeken van de wereld en vervolgens verpakken wij deze in kleinere verpakkingen. In de loop der jaren hebben steeds meer mensen onze thee kunnen proeven en dit is hen vaak zo goed bevallen dat zij graag een bestelling bij ons wilden plaatsen. Dat is natuurlijk precies wat wij voor ogen hadden toen wij begonnen met ons bedrijf, maar het werd een probleem dat wij niet meer tegen de vraag konden opwerken. Vandaar dat wij een aantal jaren geleden hebben gekeken of wij apparatuur konden inkopen om het verpakken van de thee te vergemakkelijken. Je kunt dit namelijk tegenwoordig vol automatisch doen wanneer je een flowpacker hebt. Het is echter niet eenvoudig om voor een goede prijs een flowpacker te kopen. Er zijn niet veel bedrijven in Nederland die je aan een flowpacker kunnen helpen en wanneer je deze flowpacker uit het buitenland wilt laten komen, moet je daar vaak behoorlijk voor in de buidel tasten. Gelukkig hebben wij uiteindelijk heel goede zaken kunnen doen met de mensen van Omorieurope.com. Deze mensen weten van wanten wanneer het gaat over de productie van een flowpacker. Wij hebben daarom ook meteen een afspraak met hun ingepland toen wij eenmaal op hun site hadden gekeken. Wij zagen namelijk dat zij hier aanboden waar wij naar op zoek waren. Wij hadden verwacht dat wij hier heel veel geld voor zouden moeten betalen, maar dat bleek niet het geval te zijn. Het was daarom prettig om met de mensen van Omorieurope.com te bespreken wat wij graag wilden en wat zij voor ons konden betekenen. Binnen de kortste keren hadden wij waar wij naar op zoek waren. Mocht u ook een packer zoeken, dan raad ik u aan om even naar Omorieurope.com te komen surfen.

Dankzij de flowpacker is onze omzet aanzienlijk gestegen

Toen wij eenmaal hadden doorgegeven wat wij van de flowpacker verwachtten, zijn de mensen van Omorieurope aan de slag gegaan om onze flowpacker in elkaar te zetten. Dit was binnen een paar maanden klaar en daarna is het apparaat bij ons geïnstalleerd. Het is een lust voor het oog om te zien hoe goed deze flowpacker te werk gaat met het verpakken van de thee. Het gebeurt namelijk met de grootste zorgvuldigheid en er hoeft geen medewerker meer aan te pas te komen. Dit betekent dus dat de productie dag en nacht door kan gaan en daardoor kunnen wij aanzienlijk meer thee produceren. Wij hebben onze omzet dan ook aanzienlijk kunnen vergroten. Wij kunnen nu heel veel meer mensen blij maken met onze thee en dat was precies de reden waarom wij een flowpacker hebben aangeschaft. Mocht u daarom ook een flowpacker willen hebben, dan raad ik u aan om ook even op de site van dit bureau te kijken. Ik ben er zeker van dat u hier goed geholpen zult worden.

Wij vonden de samenwerking met dit bedrijf erg fijn

Wij kijken terug op een heel goede samenwerking met dit bedrijf en wij zijn blij dat wij dit kantoor hebben ingeschakeld. Hier krijg je waar voor je geld en bovendien zijn wij voor een heel goede prijs geholpen. Kortom:

  • wij zijn erg blij met onze machine
  • wij kunnen onze omzet aanzienlijk vergroten
  • wij kunnen onze investering snel terugverdienen

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan een keer op de site van deze firma. Daar kunt u namelijk ook filmpjes zien van wat dit bedrijf allemaal kan bewerkstelligen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn