Unieke rondreis door Java en Bali

Voor een unieke rondreis door Java en Bali ben je bij Dari-Java.nl aan het goede adres. Al in 2004 richtten de Nederlandse Robbert met zijn vrouw Sifa (geboren en getogen in Bandung, West Java) hun reisbureau op, met als leidraad hun beider liefde voor het prachtige land. Sifa’s kennis over Indonesië, gecombineerd met de vele contacten die ze er heeft, zijn de perfecte basis voor het organiseren van een rondreis door zowel Java als Bali. Ook Robbert heeft door zijn vele reizen door Indonesië door de jaren heen een passie ontwikkeld voor het land, waar hij samen met Sifa dankbaar gebruik van maakt bij elke rondreis door Java en Bali die ze organiseren. Deze passie vertaalt zich al jaren naar een breed aanbod aan reizen, die je grotendeels zelf kunt samenstellen aan de hand van je voorkeuren en budget. Door de lokale contacten en het gebrek aan onnodige tussenpersonen kunnen ze het aanbod bovendien betaalbaar houden zonder af te doen aan de voor hun zo belangrijke kwaliteit en beleving. 

Rondreis door Java en Bali met lokale favorieten

Een rondreis door Java en Bali bij Dari-Java onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak van Robbert, Sifa en hun lokale team dat inmiddels bestaat uit meer dan honderd man. Hun doel is om te allen tijde de mooie en inspirerende, Indonesische cultuur te laten zien door de ogen van de lokale bevolking, dus precies zoals ze die zelf ook ervaren. De chauffeur waar je de hele dag mee op pad gaat (ze noemen hem of haar overigens liever reisbegeleider of reisvriend,) is er daarom niet alleen om je rond te rijden van de ene naar de andere bestemming. Hij (of zij) heeft veel kennis over het land en is speciaal door Dari-Java opgeleid om je zoveel mogelijk te kunnen vertellen over hetgeen je ziet en ervaart. Op die manier word je niet alleen een beetje verliefd op de ongekende schoonheid van het land, maar leer je ook het verhaal erachter kennen en krijg je als vanzelf waardering voor zijn eeuwenoude tradities en gebruiken. En dat is precies datgene wat Robbert en Sifa zo belangrijk vinden tijdens een rondreis: het échte verhaal van Java en  Bali, verteld vanuit de lokale bevolking.

Kies uit de vele reisopties jouw ideale rondreis

Omdat niet iedereen dezelfde voorkeuren en hetzelfde budget heeft, heb je bij Dari-Java zelf veel invloed op hoe je reis eruit gaat zien. Maar je kunt natuurlijk ook een standaard rondreis uit het programma-aanbod kiezen, door Java, Bali of misschien zelfs Sumatra of een van de andere eilanden van het archipel. Op de website vind je een ruim aanbod in de volgende drie categorieen:

• Individueel reizen: Voor de avonturier die liever zonder gezelschap reist.
• Clubreizen: Voor groepen van 6 tot 15 personen.
• Single reizen: Voor singles (of alleenreizenden) die graag met leeftijdsgenoten reizen.

Voor de individuele en single reizen meld je je in je eentje aan. Aan de clubreizen kun je ook als stel deelnemen of met een grotere groep, bijvoorbeeld met familie, vrienden of zelfs je hele voetbalteam! Voor wie liever een andere combinatie bestemmingen ziet of bijvoorbeeld voor wat langere tijd op specifieke plekken wil blijven, is er de rondreis door Java en Bali (en de andere eilanden) op maat. Deze wordt samengesteld precies zoals jij het in gedachte hebt, aan de hand van je eigen wensen en voorkeuren en met jouw beschikbare budget, maar altijd avontuurlijk, inspirerend en in contact met de lokale bevolking. Want zoals Robbert en Sifa het zelf al zeggen: Zij weten waar ze over praten, want ze komen er zelf vandaan! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn