Wie kunt u uw autoramen blinderen laten op korte termijn?

Ik was een beetje uitgekeken op mijn auto dus was in eerste instantie aan het kijken voor een nieuwe tweedehands auto. Echter kwam ik er al heel snel achter dat een nieuwe tweedehands auto op dit moment misschien iets te veel geld voor mij was om uit te geven. Echter bleef ik met het idee in mijn hoofd spelen dat ik wat nieuws of iets aan mijn auto wilde veranderen. Tot een van mijn vrienden die zelf in de autobranche zit mij aan gaf dat ik ook mijn autoramen zou kunnen blinderen. Dit vond ik er altijd wel heel stoer uit zien, dus dit was nog niet eens zo een gek idee. Ik vroeg hem of dit mij niet heel veel geld zou gaan kosten, want dit geld had ik momenteel niet. Hij stelde mij gerust dat mijn autoramen laten blinderen niet heel veel geld zou kosten. Hij gaf mij ook direct een website, namelijk buitenboscustoms.nl, waar ik mijn autoramen moest laten blinderen. Hij gaf aan dat dit een bedrijf was waar hij zelf geregeld zaken mee deed en dit was hem altijd goed bevallen. Zodra ik thuis was nam ik zijn advies ten harte en surfte ik naar de website. Zodra ik op de website kwam zag ik direct dat dit een website was van een bedrijf waar ik mijn autoramen kon laten blinderen. De website gaf mij goede informatie over mijn autoramen laten blinderen. Dit vond ik prettig, want het was niet zo maar een besluit wat ik kon terug draaien als ik dit zou willen. Ik moest zeker weten dat dit bedrijf mijn autoramen goed zou blinderen. Ik zag dat ik een aanvraag kon indienen op de site om mijn autoramen te laten blinderen. Ik zag daarbij dat ik mijn autoramen kon laten blinderen voor een zeer gunstige vanaf prijs. Dit stelde mij gerust dat ik waarschijnlijk mijn autoramen kon laten blinderen voor een prijs die ik ook zelf kon betalen. Daarnaast las ik dat zij gratis een leenauto ter beschikking stelde wanneer ik er voor zou kiezen mijn autoramen te laten blinderen. Dit was een zeer positieve bijkomstigheid, zo kon ik gewoon naar mijn werk blijven rijden als ik mijn eigen auto even niet ter beschikking had.

Mijn autoramen laten blinderen was erg snel en makkelijk geregeld.

Dit waren allemaal positieve punten waardoor ik er voor koos om bij dit bedrijf mijn autoramen te laten blinderen. Ik vulde op de website het aanvraag formulier in en daarna werd er binnen zeer korte tijd contact met mij opgenomen om een afspraak te maken om mijn autoramen te laten blinderen. Gelukkig kon ik al binnen een paar dagen terecht voor een afspraak om mijn autoramen te laten blinderen. Zo was alles heel snel geregeld en ook afgehandeld.

Mooie, kwalitatief goede service van dit bedrijf

Mijn auto werd in een perfecte staat weer aan mij terug gegeven met zeer mooie geblindeerde ramen. Er zijn veel positieve punten aan dit bedrijf namelijk:

  • De website voorziet direct van veel informatie
  • Je kunt je autoramen laten blinderen voor een goede prijs
  • Je krijgt een leenauto van het bedrijf om alsnog op pad te kunnen.

Ik zou dit bedrijf daarom zeker aanraden voor het geval je je autoramen wilt laten blinderen!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn