Wat moet u doen als u bezwaar tegen woz wilt maken?

Wij hebben onlangs van de gemeente te horen gekregen wat onze nieuwe Woz-waarde is. Wij meenden dat deze gedaald zou zijn omdat dat bij iedereen in onze straat het geval was. Toen wij echter de brief openden, hebben wij gezien dat dit bij ons helemaal niet het geval is. Sterker nog, wij moesten juist heel veel meer betalen. Dat was heel vervelend om te merken want wij hebben niet ruim. Wij hebben daarom gekeken hoe wij iets aan deze bepaling konden doen. Wij hadden namelijk sterk het idee dat er iets verkeerd was gegaan. Wij hebben daarom gekeken hoe wij bezwaar tegen de Woz konden maken. Wij hadden nog nooit eerder bezwaar tegen de woz gemaakt dus wij wisten niet helemaal hoe wij bezwaar tegen de woz konden maken. Wij hebben daarom maar besloten dat het beter zou zijn om ons eerst eens goed te verdiepen in de materie voordat wij meteen in de pen zouden klimmen. Hoe beter wij dit zouden aanpakken, hoe sneller wij hopelijk een goed antwoord zouden krijgen. Wij hebben gewoon eerst maar eens even op het internet gekeken naar de mogelijkheden omdat wij dachten dat wij hier waarschijnlijk wel goede informatie konden vinden. Wij hebben toen de site van bezwaarmaker.nl gevonden. Deze site was alles waar wij naar op zoek waren en wij hebben alles gelezen wat men hier gepost heeft over bezwaar maken tegen woz waarde bepalingen. Wij hebben gezien dat wanneer wij het via deze site zouden gaan aankaarten, wij daar zelf helemaal niet heel veel werk van zouden hoeven te hebben. Dat was heel prettig om te merken en ik ben daarom blij dat wij deze pagina gevonden hebben. Wij konden zo goed bezwaar tegen de woz maken en wij hebben gemerkt dat je aan de hand van een paar simpele gegevens bezwaar tegen de woz kunt maken. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en wij hebben dan ook meteen de gegevens erbij gepakt omdat wij graag zo snel mogelijk bezwaar tegen de woz wilden maken. Via de site van Debezwaarmaker.nl konden wij heel snel spijkers met koppen slaan en dat was heel prettig. 

Wij gingen met succes bezwaar tegen de woz maken

Wij hebben ons bezwaar over de woz ingediend via de site van Debezwaarmaker.nl en dat is ons heel goed bevallen. Wij kregen namelijk al heel snel een bericht van de gemeente dat er inderdaad iets verkeerd gegaan was. Wij kregen te horen dat zij het bedrag zouden verlagen en dat was heel prettig want dit scheelt ons heel veel geld. 

Kijk ook eens op deze site 

Wilt u ook ergens bezwaar tegen maken? Dan raad ik u aan om een keer naar de site van Debezwaarmaker.nl te gaan kijken. Daar kunt u namelijk:

  • Meer informatie vinden over hoe u bezwaar kunt maken 
  • Handige formulieren vinden om het uzelf gemakkelijk te maken 
  • Altijd advies inwinnen bij een expert van deze site 

Wij zijn blij dat wij deze site gevonden hebben en wij zijn ook heel tevreden over het feit dat wij nu straks veel minder hoeven te betalen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn