Waar kun je een draaimolen huren?

Als u voor een groot evenement voor enkele dagen een draaimolen wilt huren verwacht u misschien dat dat moeilijk te vinden is. Gelukkig is daar attractieverhuur Moonen, al ruim 45 jaar de specialist op het gebied van sport en spelverhuur. Bij attractieverhuur Moonen kun je zoals de naam het al zegt een heel breed scala aan attracties huren, voor allerlei verschillende soorten evenementen. Je kunt er kiezen uit bijvoorbeeld attracties speciaal voor volwassenen, zoals een rodeostier of een lastige klimwand, maar ze hebben vooral veel attracties speciaal voor kinderen. Hun assortiment voor kinderen bevat onder andere:

  • Trampolines
  • Opblaas-springkussens
  • Leuke zeskamp spellen
  • Stormbaan luchtkussens
  • Diverse soorten fietsen

Alle bovenstaande attracties zijn perfect voor kinderen, en dus ideaal om te huren als u een evenement moet organiseren waarbij kinderen aanwezig zullen zijn. Denk maar eens aan een personeelsdag inclusief aanhang en kinderen, of een openbaar evenement vanuit de gemeente dat op straat plaatsvindt. Bij attractieverhuur een springkussen, rodeostier of draaimolen huren is dan geen overbodige luxe. De volwassenen zijn nu eenmaal makkelijker te vermaken dan kinderen, en als er activiteiten voor kinderen aanwezig zijn zijn veel gezinnen veel sneller geneigd het evenement te bezoeken, en dat is natuurlijk wat je als gemeente wilt. In het geval van een personeelsdag wil je simpelweg iedereen tevreden hebben, en daarom ook de kinderen van jouw personeel vermaken. Een draaimolen huren is dan de perfecte optie. Kinderen krijgen er maar geen genoeg van en dan heb je zoals ze dat zeggen ‘geen kind aan ze’. 

Welk luchtkussen of draaimolen huren?

Bij attractieverhuur Moonen heb je altijd keuze uit diverse varianten van een bepaalde attractie. Je kunt er namelijk een luchtkussen huren, en daarbij zelf kiezen wat voor type je graag wilt hebben. Ze hebben zowel super grote luchtkussens waar kinderen helemaal naar binnen kunnen, als heuse opblaasbare stormbanen en zelfs een opblaasbare ballenbak in de vorm van een helicopter. Als je voor kleine kinderen een draaimolen wilt huren en daar nog iets extra’s aan wilt toevoegen is deze laatste zeker een goed idee. De aloude ballenbak wordt door vele leeftijden gewaardeerd en het is niet zo’n dure attractie om te huren. Een draaimolen huren is ietsje prijziger, maar het is dan ook een attractie die stroom vereist en dus elektrisch is. Daar betaal je nu eenmaal wat meer voor dan een simpele, opblaasbare ballenbak.

attractieverhuur met topservice

Bij attractieverhuur Moonen zo’n draaimolen huren is een super gemakkelijke manier om kinderen tijdens een evenement te vermaken. En het mooie is: Je hebt er zelf totaal geen omkijken naar! Alles wat je hoeft te doen is in hun webshop de attractie(s) van jouw keuze te selecteren, te betalen en daarna de datum aan te geven waarop je ze nodig hebt. De medewerkers van Moonen komen vervolgens de attractie op een afgesproken tijdstip op de gewenste locatie afleveren en zelfs volledig opbouwen. Je hoeft er zelf niks aan te doen! Als het evenement is afgelopen bouwen ze het bovendien weer af, en laden ze het zelf in in hun eigen vrachtwagen. Dat maakt een draaimolen huren ineens een stuk makkelijker, niet? Bedenk dus voor de volgende keer dat je een evenement moet organiseren waar kinderen bij aanwezig zijn eens dat attractieverhuur Moonen topservice biedt op het gebied van attracties voor kinderen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn