Wat is label rouge kip?

Al eens gehoord van label rouge kip? Dit kippenvlees is voorzien van het label rouge keurmerk; een Frans keurmerk dat is goedgekeurd door de EU. In geheel Europa staat dit type vlees bekend als milieu- en diervriendelijker. Het wordt daarom gezien als een gezondere, betere optie. Uiteraard kan niet zomaar elk soort kippenvlees van dit keurmerk voorzien worden. De label rouge kip moet aan meerdere eisen voldoen. Op de eisen wordt altijd streng gecontroleerd om de kwaliteit te blijven waarborgen. Als consument weet u zo zeker dat u ook echt waar krijgt voor uw geld. Een van de kenmerken van label rouge kip is de groeiperiode van de kippen. Bij plofkippen, de ongezonde variant van pluimveevlees, is de groeiperiode erg kort. In vergelijking met label rouge kip is de groeitijd slechts de helft. De gezondere kippen met het Franse keurmerk groeien echter in 81 tot 87 dagen. Door de langere groeiperiode zal de vleeskwaliteit een stuk beter zijn. Daarnaast staat dit vlees bekend om de vrije uitloop van de dieren. De kippen hebben meer ruimte dan plofkippen en komen tijdens hun leven bovendien buiten. Zowel voor de dieren als de smaak van het kippenvlees zijn deze omstandigheden beter. Met label rouge kip investeert u in een gezonder leven voor de kippen en voor uzelf.

Waar vindt u voordelige label rouge kip?

Bij Poelier Hans Ruardy kunt u terecht voor kwaliteitsvlees. Biologisch en scharrelvlees zijn beide bij dit bedrijf verkrijgbaar. Ook label rouge kip behoort tot het assortiment. Voor een voordelige prijs kunt u daardoor gezonder en milieu- en diervriendelijker vlees kopen. Dankzij de betere omstandigheden van de dieren zullen ze minder stress ervaren en zal het vlees daardoor beter smaken. De label rouge kip is daarom een echte aanrader voor iedereen die gezonder wil eten. Door gezonder te eten voelt u zich beter en geniet u bovendien meer van uw maaltijd. Zoals u ziet brengt het vele voordelen met zich mee om dit vleesproduct te proberen. Wie weet bevalt het u ook zeer goed en kunt u voordelig betere vleeswaren kopen. Ook gezondere producten kunnen voor een goede prijskwaliteitsverhouding worden gevonden. Bij het juiste bedrijf weet u zeker dat u betere producten krijgt voor een eerlijke prijs. Poelier Hans Ruardy is een zeer goede optie voor iedereen die graag gezondere vleesproducten wil kopen. Het vleesbedrijf biedt klanten kwaliteitsproducten aan voor een mooie prijs op meerdere locaties.

Vleeswaren van kwaliteit bij ambachtelijke poelier

Op Poelierruardy.nl vindt u een veelzijdig en groot assortiment van vleesproducten. Stuk voor stuk is ieder product van de hoogste kwaliteit. Als poelier stelt Hans Ruardy de kwaliteit voorop. Voor kippenvlees betekent dat onder andere dat het vlees biologisch geproduceerd wordt. Ook scharrelvlees behoort tot de betere vleesproducten. Naast kwaliteit vindt u bij deze poelier ook veelzijdigheid. In het aanbod is voor iedereen wel een geschikte optie te vinden. Behalve de label rouge kip kunt u ook terecht voor:

  • Biologisch en scharrelkippenvlees
  • Wild (zoals haas, eend, fazant en meer)
  • Gevogelte (onder meer kalkoen, kwartel en parelhoen)

Zoals u aan bovenstaande voorbeelden kunt zien, is het assortiment van dit bedrijf bijzonder groot en veelzijdig. Naast label rouge kip kunt u dus veel andere vleeswaren vinden van de hoogste kwaliteit. Voor een gezond leven is ook het vlees dat u eet van groot belang. Bij ambachtelijke poeliers zult u de beste opties vinden voor een gezonde maaltijd. U betaalt wat meer dan in een supermarkt, maar verdient dit terug aan een gezonder lichaam en dus minder onkosten. Ontdek ook ambachtelijke vleesproducten van de hoogste kwaliteit. Bij deze kwaliteitspoelier vindt u alleen het beste van het beste.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn