Fairtrade producten

Voor eerlijke fairtrade producten is Fair Vision een webshop waar u niet bij mis hoeft te grijpen. Dankzij hun uitgebreide assortiment is hier veel te vinden met een duurzame en eerlijke productie-achtergrond. Ideaal voor mensen die liever niet de standaard artikelen aanschaffen uit de reguliere supermarkten en juist waarde hechten aan de ecologische, biologische of duurzame productie. Tegenwoordig is dit haast niet meer een uitzondering en zoeken steeds meer mensen fairtrade producten op. Hier is bij de productie meer rekening gehouden met waardige omstandigheden voor dier en mens en daarnaast ook nog rekening gehouden met het milieu. Hoe mooi is het om toch de artikelen in huis te hebben en te weten dat deze op eerlijke wijze gemaakt zijn? We staan er niet altijd bij stil en denken vaak alleen aan om onze basisbehoeften te vervullen. Maar als we er meer over nadenken, is het toch onprettig te weten dat hiervoor dieren of mensen hebben geleden. Of dat er handelingen zijn uitgevoerd die slecht zijn voor het milieu. Steeds meer mensen worden hier bewuster van en kiezen daarom voor fairtrade producten zoals die verkocht worden op de website fair-vision.eu. Net als de artikelen is dit een waardige website voor iedereen die de voorkeur heeft voor bewustzijn in alle vormen.

Fairtrade producten als origineel cadeau

Wanneer u heeft besloten u te richten op fairtrade producten, dan wilt u daar zoveel mogelijk van kopen. De website fair-vision.com heeft een groot aanbod hiervan op de webshop staan. Het is niet alleen gericht op mens of dier, maar in eerlijke productie op meerdere manieren voor meerdere doeleinden. Zo bieden zij ook producten aan in categorieën als:

  • Babies & Kinderen
  • Kantoor & School
  • Mode
  • Sieraden
  • Wonen, Tuin & Klussen

Dit is nog maar een deel van de categorieën voor fairtrade producten. Ook als u niet een persoon bent die alleen maar dit soort artikelen wilt hebben, is het een ideale website voor cadeau-artikelen. Ga daarvoor naar de categorie Cadeaus met artikelen als Brief- en wenskaarten, Cadeaubonnen & – Cards, Kraamcadeaus en zelfs Relatiegeschenken. Zo hebben ze diverse gelukspoppetjes afkomstig uit Brazilië. Dit zijn kleine poppetjes die eenvoudig in een tas of zelfs portemonnee opgeborgen kunnen worden. Ideaal als kleine cadeautjes om iemand mee te verrassen. Tussen de wenskaarten zitten vrolijke kaarten met bijzondere teksten als ‘Achter de wolken schijnt de zon’, ‘I made a wish and you came true, en ‘Proud of you’. Het zijn originele houten briefkaarten die op ecologische wijze zijn gemaakt. Het materiaal is van Scandinavisch resthout, maar toch perfect om er nog een persoonlijke boodschap op te schrijven.

Uitgebreide toelichting

Bij alle fairtrade producten op de website staat een beschrijving. Hier leest u onder meer waar het artikel van gemaakt is en door welke ondernemer. Zo weet u direct waarom deze artikelen zo uitzonderlijk zijn dat ze als fairtrade producten verkocht worden bij Fair Vision. Een afbeelding werkt daar namelijk niet altijd bij. Neem als voorbeeld de Autogami taxi met zonpaneel. Een doe-het-zelf-pakket gemaakt van recyclebaar PEFC/FSC karton die voorzien is van een klein zonnepaneeltje en een oplaadbare batterij. Dit zijn een paar details over dit geschenk en verder wordt er ook bij genoemd dat een volwassene erbij moet zijn als een kind dit in elkaar gaat zetten. Verder wordt ook de werking van de taxi uitgelegd. Als consument weet u direct waar u aan toe bent met het cadeau, waar het voor geschikt is en hoe het werkt. Mocht u het cadeau geven, dan kunt u direct uitleg geven aan de ontvanger. Zoek een of meer fairtrade producten uit op fair-vision.eu voor originele cadeaus met een eerlijke bewuste productie-achtergrond.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn